Araç içi kamera kullanan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

manisa45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar. Araç içi kamera almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

bi arkadaşımız vardı hatta geçenlerde kamerasına bır kaza olayı takılmıştı vıdeo su fılan forumda vardı

Bu konu çok konuşuldu ama net bir cevap çıkamıyor. Çok çeşitli cihazlar var.

Buna benzer ürünler ilk çıktıklarında çok para ama zaman içinde fiyatları yarının altına kadar ineceği kesin. Örnek navigasyonlar ilk çıktığında ben aldım 250 TL ödedim aradan bir kaç ay sonra aynı benim üründen arkadaşa aldık ona 200 TL verdik bir kaç ay sonra 3 arkadaşa birden aldık aynı ürün 120 ödedik :D yani ilk alan ilk kazığı yiyen oluyor genel de :D

100 tl civarı şehirler arası minibüscülerin kullandıklarını gördüm. Yani hergün yollardayız bizde. Herhangi bir durumdu kanıt için , hemde yazın gezdiğim yerleri videoya kaydetmek istiyorum. Nette bir sürü ürün var. 90 derecce 120 derece HD kayıtedenler var. Kullanan varsa aramızda bir sormak istedim.

Benim gördüğüm şu anda nette olan ve 720p olanlar pek iyi değil. Gerçek HD çekim yapan bir ürün 150TL den yukarı. Bütçeniz uygunsa onlara bakın. Gopro diye birşey var. Çok fiyatlı ama çekimi harika.

Arac ici kamera alinacaksa bence gps baglantili olan tercih edilmeli.ekranda hiz gorunuyo ve bilgisayarda guzergahi google uzerinden izlenebiliyor.bende almayi dusunuyorum , donanim haberde bununla ilgili cok guzel oldugunu dusundugum bi kac kamera var ama ne yazikki tr de yik.cinden gelmesini beklemek bir yana cin den ne kadar saglam gelir dusuncesi bana engel oluyor.

Benim gördüğüm şu anda nette olan ve 720p olanlar pek iyi değil. Gerçek HD çekim yapan bir ürün 150TL den yukarı. Bütçeniz uygunsa onlara bakın. Gopro diye birşey var. Çok fiyatlı ama çekimi harika.

gopro aksiyon kameradır fiyatıda en ucuz 1000 tl:)ayrıca şarja takılıyken çekim yapmıyor olabilir

Arac ici kamera alinacaksa bence gps baglantili olan tercih edilmeli.ekranda hiz gorunuyo ve bilgisayarda guzergahi google uzerinden izlenebiliyor.bende almayi dusunuyorum , donanim haberde bununla ilgili cok guzel oldugunu dusundugum bi kac kamera var ama ne yazikki tr de yik.cinden gelmesini beklemek bir yana cin den ne kadar saglam gelir dusuncesi bana engel oluyor.

ben bir ton ürün aldım sıkıntı yaşamadım 0.33 dolarlık bir düğme için admlar koca kutuya koyup içinide bir güzel havalı poşetlerden doldurmuşlar eminim paketlemesi üründen pahallıdır:)kameraların linkini paylaşabilir misiniz bizim içinde yararlı olur

Şiprariş edicecem bende en kısa sürede yanlız benimkisi dışırayı değil içeriye yönelik olucak :D

Benim araçta da var..Biraz daha işlevsel ve sürekli kayıt yapan bir cihaz değil ama siz kayıt etmesini istediğiniz zaman da kaydediyor..ABS ya da ESP ile devreye giriyor..10 sn boyunca saniyede 8 kare çekebilecek kapasitede video kamerası mevcut..Ürün Valeo Guideo...Şerit takip ve hareket uyarıcı özelliği de mevcut...Fiyatı ise 600 tl Türkiye'de..Yurt dışından 300 tl idi galiba..İmzamdaki resimde dikiz aynasının hemen altında görebilirsiniz...Ya da internetten araştırabilirsiniz..

Geri