AraÇ geÇ ÇaliŞmasi

Ahmet becit

Kayıtlı Kullanıcı
78-Karabük
Arkadaşlar, aracım özellikle sabahları geç marş alıyor, ve ayrıca ısındıktan sonra herhangi bir yerde 5-10 dk durup tekrar çalıştırmak istediğimde ise yine geç alıyor, cumartesi günü ustaya götürdüm, benzin pompası geri kaçırıyordur ondandır dedi, ve değiştirdik, aradan 2 gün geçti yine aynı, bujiler yeni ateşleme bobini yeni, sizce neden olabilir.

krank devir sensöründen de olabilir, bende de aynı sorun vardı değişince düzeldi

enjektör

Aynı sorunla 1 yıldır uğraştım. Çözüm en basit parçadan çıktı. Az kalsın bana mazot pompasını değiştirteceklerdi (6000TL).
Marş motoruna bakım yaptırttım ve sorun çözüldü. He maliyet mi? O da 250TL.

Iyi akşamlar Ahmet Bey. Aynı problem bende de oldu. Sebebi acemi tamirci çözümü usta tamirci.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pardon devam edemedim. Arabanın triger kayışını degistiriken kaydırmışlardır. Bilen bir usta dakikada halleder.

Daha önceden bende marşa yarım dakika basıyordum araçta düşük rolanti gibi problemler oldu. Titreme falan. Şuan canavar gibi. Bakımı aceleye getirip arabanı her tamirciye emanet etme.

yüzzde 90 krank devir sensörü , aynı arıza benim başımada geldi, benzin pompası değişti , ama çare olmadı. krank devir sensörü değişince aracım düzeldi. allah kolaylık versin

lpg varsa regülatör, gaz kesici ve enjektör kontrolü yaptırın. bunlarda kaçırma varsa araç ilk çalışmada ve 10 dakikalık bekleme sonrası çalışmalarda zengin karışımdan zor çalışır. devir sensöründe problem olsa hem arıza ışığı yakar hemde herzaman geç çalışır. bu sorunu 3 defa yaşadım. ikisinde regülatör değişimi yapmak gerekti biri devir sensörü arızası nedeniyle sensör değişimi ile düzeldi. dediğim gibi sesorde arıza ışığı yanar.

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kıymetli arkadaşlar, sorunum ile ilgili krank devir sensörünü değiştirdim fakat değişen bir şey olmadı, ustam bana benzin pompası geri kaçıkıyor, benzin pompası takım olarak komple değişecek diyor, araştırdık 825 tl+kdv fiyat çıkıyor, artık iyice yoruldum, bu marş sorunundan lütfen değerli bilgilerinize paylaşırmısınız.

Geri