Arabayı cizmişler bende kafayı çizmek üzereyim

kardes cok gecmiş olsun.cizikler galiba cok derin degil gibi pastayla kapanır gibime geliyor

büyük alışveriş marketlerinde bazı pasta cilalar yanlarında aracın rengine göre kalem şeklinde kapatıcı oluyo.çiziği temizledikten sonra kalemi uyguluyorsun ve üstüne cilasını yaptığında çizik belli bile olmuyo..
aracım lacivert olmasına rağmen çiziği kapattı.. bende rahatladım..öneririm

gecmıs olsun yazıkya vay serefsızler

büyük alışveriş marketlerinde bazı pasta cilalar yanlarında aracın rengine göre kalem şeklinde kapatıcı oluyo.çiziği temizledikten sonra kalemi uyguluyorsun ve üstüne cilasını yaptığında çizik belli bile olmuyo..
aracım lacivert olmasına rağmen çiziği kapattı.. bende rahatladım..öneririm
dediğiniz çizik giderici 5 10 yıkamaya anca dayanıyor

içim pişti valla ne zorun vardıda çizdin be şerefsiz:mad: bu hiç olmazsa çizik bizim arabanın geçen fark ettim hayvanın biri birşey çarpmış ön yolcu kapısının arabanın tam çizgisinin geçtiği yeri hem ezmiş hemde zedelemiş yani tamda arabanın hatlarının olduğu yer helal olsun dedim bu kadar kötü edilebilirdi ışıkta yandan bakınca parlıyor pis pis:mad: sonuçta araba sokakta duran bir mal ne kadar sağlam kalabilirki herkezin başına geliyor yapacak birşey yok üzülmeyede değmez kafanıza takmayın derim çok geçmiş olsun son olur inşallah...

saygılar...

Boyatsan satarken gıcık olduğumuz laf.. ***Abi değişen var bu arabada :mad: Boyatmasan Sırıtıp duracak gördükçe gıcık olup arabadan soğuyacaksın :o Ne deyim böyle babası olmayanları allah ıslah etsin.. Geçmiş olsun kardeşim..

gecmıs olsun fena olmus

geçmiş olsun.ne alaka bilmiyorum ama aklıma dün gördüğüm bir yazı geldi paylaşmak istedim=Elini tutmazsan Adı YETİM kalır...

onu yapanları bi bulcaksın öle çizlmez böle çizilirr.hayır ne anlıyorlar anlamıyorumm...

şerefsiz bunlar abi ,
benimde aynı şekilde arka bagaj kapağını çizmişler
ama allahtan çizdikleri anda yakalamıyoz , bu defa bi çizik için adamı katil ederlerlar.geçmiş olsun pasta cila biraz kapatır

Geri