Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
genelde böyle bi durumla karşılaşınca yapan arkadaşın sülalesinide içeren ve hoş olmayan sözcükler kullanıyorum hakkaten yapılacak iş değil valla abicim o pastayla geçecek gibide durmuyo
o... çocukları diye bi film var izlediniz mi (sol elimle sağ kulağımı gösterdim) geçmiş olsun bu olay başına gelmeyen yok heralde.. ama gerçekten üzülmeyin tek sıkıntımız çizikler olsa keşke... yükselin dediği gibi belki giderilir çizikler en kötü istemeye istemeyede olsa boyatılır falan ama araba yeni olduğu için boyansada renk farkı pek oluşmaz diğer kısımlarla heralde.. üzülmeyin gerçekten boşverin..
Kendi aracım çizilmiş gibi üzüldüm vallahi. Çok geçmiş olsun. Gönülsüz sevişmeden hayırsız evlat doğar diye bir söz var. Tam bu insanlar için söylenmiş bir söz. Kendine zaten bir hayrı yok bir de insanların malına mülküne zarar verme!