arabasına özel (seri veya uyumlu) plaka alanlar kimler :) ?

bendeki plaka kimsede yoktur heralde :) soyadım plakanın başında 09 RB ... Soyadım AYDIN zaten :D
09 TYF ... yada 09 TF olsaymis tam olurmus.

06 KOR .. istiyorum. ama çoğu sağlık bakanlığının resmi araçlarında, hususide gördüğüm çok az... bakanlık arabalarını bi değiştirse bana yarayacak :D

bende antalyada 07 GRI ... ariyorum. arabamin rengi. ama 3 haftadir bulamadim :)

09 TYF ... yada 09 TF olsaymis tam olurmus.
olsun hocam ben buna da razıyım arabayı gören şöyle bir bakıyor kim bu Aydınlı diye İstanbulda..soyadım plakanın başında :) ama senin dediğin gibi olsa süper fakat küçük illerde öyle bir seçeneğiniz maalesef olmuyor :S

simdiye kadar kullandigim tüm arabalarimda kendimce özel plakalar aldim bende de plaka takintisivar .son bir kac yildan bir kac örnek 18 yildir 20 kadar araba degistirdim hepside özeldi.
SI-DY-99 dilara kizim 99 dogumlu.
SI-EY-73 emrah yilmaz 73 dogumluyum.
SI-DS-9904 dilara 99 sila 2004 dogumlu.kizlarim.su an bu plaka gpuntomda takili.
ve son olarak imzamdaki.
SI-LA-80 dogdugum büyüdügüm yer OSMANIYE.
bu plakayi alabilmek icin 8-10 yil kadar bekledim internetten takip edip bosa ciktigi gün taktim.

biraz önce trafik şubeye gittim. her ay gittiğim gibi plakalara baktım. 07 CRS .. ve 07 OPL .. vardı ama vermediler. arabam opel corsa olunca bağış istediler. :( 100tl ye kadar vermeye rağzıydım ama 300 dediler. bende döndüm arkamı çıktım :D kısmet başka zamana artık

Opl nasil baslamis yaw, hic gormedim daha o seriden. Guzel seriymis

bende piyasada görmedim. trafikte bilgisayardan gösterdiler. acaba yeni seri filanmı? 2013de mi vericekler acaba.
hayırdır arabayımı sattın?

İlk Arabam ve Plakamda İdare eder...TAD 81 (Tadından Yenmez) :):)

bende piyasada görmedim. trafikte bilgisayardan gösterdiler. acaba yeni seri filanmı? 2013de mi vericekler acaba.
hayırdır arabayımı sattın?
yok duruyor radar sağolsun 1 ayda 3 defa niğde yaptı. gittikçe gözüme giriyor bu kış şartlarında :cool: O tabanvay yazısı eskiden kaldı sanırım

güzel seriymiş, 07 OPL 51 güzel plaka olur aslında 2003 omega elegance'a :sulanma:

Geri