arabamı teslim aldım fakat yan kapı çıtaları yok yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roalex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vallahi 1.3 motor kasayı çekemez diyenler utansın

Perşembe gecesi araçta 4 yetişkin 1 çocuk, (istanbul sarıyer) hacıosman yokuşunda 4. vitesten 5. vitese atıp 100km sabit hızla çıktık. O bayırda 4 ten 5 e atan 1.6 atmosferik araç bilmiyorum.

Bayırın aşağısında hızlanırken arkamızdan bi tane içinde tek kişi olan BMW 316i Compact bizi geçti. Ama bayır ne zaman dikleşti aradaki fark sabitlendi.

Demek arabada tek kişi olsaydı yokuşta her türlü geçerdi astra.

hakaniko

1.3 cdti için benim cevremde çekemiyor o araba diyen yok valla çoğuyla yanyana geldik yollarda :) sıkıntı yok yola devam.. :)

roalex , öncelikle aracın hayırlı uğurlu olsun..

Avrupada da bu kapı çıtaları yok , fabrika hatası falan degil için rahat olsun hatta oradan görüp acaba bendemi cıkartsam diye düşünüyordum :)

Vallahi 1.3 motor kasayı çekemez diyenler utansın

Perşembe gecesi araçta 4 yetişkin 1 çocuk, (istanbul sarıyer) hacıosman yokuşunda 4. vitesten 5. vitese atıp 100km sabit hızla çıktık. O bayırda 4 ten 5 e atan 1.6 atmosferik araç bilmiyorum.

Bayırın aşağısında hızlanırken arkamızdan bi tane içinde tek kişi olan BMW 316i Compact bizi geçti. Ama bayır ne zaman dikleşti aradaki fark sabitlendi.

Demek arabada tek kişi olsaydı yokuşta her türlü geçerdi astra.
bende 1.6 sedan var.ama şu bilinen bi gerçek ki yokuşta her zaman dizeller benzinlileri geçer.istisnalar hariç(5000 motorlu mersolar gibiler :D ).çünkü dizellerin torku yüksek.zaten 1.3 ler için kalkışta çekmiyor diyorlardı.buna karşılık da bizimkiler kalkışlarda geçer.
millet 1.3 alıyo sonra 2.0 gibi kalksın istiyo.bi kaç arkadaştan daha duydum gayet güzel gidiyor turbo da devreye girince tadından ynmiyo diyolar:good:
ama ben yine de 1.6 benzinlimden memnunum.kalkışları güzel benm için ilk kalkış da önemli:good:

arkadaşlar ben de gecen hafta aldım aracı..cıta yok..almanya fap.müh arkadaşla görüştüm....2009 ilk.montaj araçların hic birinde yok ..yani cıtasız araç yeni montaj...çıtalılar ise..2008 son ceyrek montajı....bilginize....

Şasi kodunu okumayla ilgili bir konu vardı. Ruhsattan karşılaştırdığımda 2009 üretimi olduğunu gördüm.

WOL 0 A H L48 4 5 000001

Çözümü:
WOL= Araba Üreticisinin Kodu (Opel)
0=Özel bir araç olup olmadığı, örneğin polis aracı vb. Eğer 0'sa özel bir araç değil.
A=Üretim platformu, gerçek üretimin yılını gösteriyor. Örneğin Kasım 2004 de üretilen bir araç, 2005 üretimi olarak kabul ediliyor.) (Sadece üreticinin kullandığı kod)
H=Neresi için üretildiği (Sadece üreticinin kullandığı kod)
L48=Aracın gövde yapısı= L48=5 kapılı hatchback, L38=sedan
4=Üretim Yılı, 4=2004, 5=2005
5=Üretildiği yer (fabrika), 2= Bochum (Almanya), 5=Antwerp (Belçika), 8=Ellesmere Port (İngiltere), 4 Zaragoza İspanya
000001=Sondaki 6 hane rakam=Aracın Şasi Numarası

ruhsatta
9 ve 2

bende yeni cosmo aldım,enjoy elegance almak üzereydim ama fiyatta indirim yapınca cosmoyu almıştık,satıcı ikisi arasındaki farkları sayarken kapı çıtalarından da bahsetti,enjoyda yokmuş,hatta bi müşterisi kızına almış arabayı,kapı çıtası olmazsa olmazıymış,400 tl vermiş ilave olarak,taktırmış,orjinal boyatmış falan,bence arabanı alışveriş merkezlerinde dikkatli parket derim,güle güle kullan hayırlı olsun...

çıtasız zor...yakında sağ aynayıda opsiyon yaparlar

evet cosmo donanımında kapı çıtaları gözüküyor.

Geri