arabada silkeleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bazı zamanlar araba kalktıktan sonra biraz ilerleyince araba silkeleme yapıyor sonra düzeliyor.gidiyor.acaba gazı azmı veriyorum bujilerdemi sorun var.Herzaman olmuyor.shell benzinden başkada kullanmıyorum nedendir?ilgilerinize teşekkürler.

Bende opel astra 2000 cd var bu dediğin sorun kalkış esnasında bende herzaman oluyor...değiştirmediğim birşey kalmadı ama hala aynı, sonunda öğrendim 2000 cd lerde varmış böyle bir olay....

Geçen gün 2005 opel astra 1.4 arkadaşın arabasını kullandım onda böyle bir sorun yook..gaza basınca hemen hareket ediyor.ama benim arabada biraz titreme oluyor,daha çokta direksiyonu çevirince dahada fazlalaşıyor..forumda bir kaç kişi bu olaydan şikayet etmişti dikkatimi çeken olayda hepsi 2000 cd lerdi

benim araba 1998 0pel astra cd clup anlamadım neden

benim araba 1998 0pel astra cd clup anlamadım neden

büyük ihtimalle kurum bağlamıştır motor.

kurum baglamak oda ne?

bendede var aynı sorun. sanırım baskı balata sorunu.
birde rolanti regülatörünü, boğaz kelebeğini, egr valfini temizlettireceğim zannımca olay çözülür. bende 2000 model 1,6 vectra var. benzinin kaliteside çok önemli bu rolanti olayında. siz gaz veriyorsunuz ama devir saatindeki ibre yerinde duruyor o yüzden debriyajdan ayağınızı çekince araba titriyor doğal olarak. biraz gaz vererek kalkınca bu sorun yok ama bu seferde motor inliyor dimi :)

Debrİyaj Da Tİtretİyor Olabİlİr Onuda Kontrol Ettİr Derİm Kalkana Kadar Tİtretİr Sonra GeÇer BÜyÜk Bİr İhtİmalle Debrİyaj Gİbİ

Zaten sadece kalkış esnasında bu sorunu yaşıyorum.

Geri