Öncelikle herkeze iyi forumlar dilerim.Başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.Bugün saat 9.00-9.30 gibi işe giderken,Ankaralı arkadaşlar bilirler Ulus'ta sanayi caddesinde polis çevirdi.Evraklarımı alıp baktıktan sonra ''Neden yüksek sesle müzik dinliyorsunuz?'' diye sordu.Bende ''tüm camlarım kapalı ses de zannetmiyorum duyabileceğiniz düzeyde değil'' dedim.Arkadan gidip bagajı felan açtı ve ''aha bunların araçta bulundurulması yasak'' dedi.(anfi subwoofer vs.) Bende biraz daha sinirlenip ''Yahu memur bey onlar kapalıydı hatta sesi bile duymadınız ben sizle konuşmak için camı açınca gelen sese göre muamele yapıyorsunuz'' felan dedim.Gözünün önünde 40 50'ye kadar sesi açıp camları kapattım ve rahatsız edecek düzeyde gene ses gelmeyince.''Tamam koçum gidebilirsin ama camını açık görmeyim'' felan dedi.Ben atlayıp giderken plakamı not aldığını gördüm.İnip dalaşmakta istemedim açıkcası.Sanırım 62 TL yüksek sesle müzik dinleme cezası varmış onu kesip göndereceğini zannediyorum.Yani kısaca bangır bangır 4 cam açık gezenlere birşey olmazken,sabah işe giderken 4 camım da kapalı ve kesinlikle dışarıya ses gitmez düzeyde ilerlerken bu muamele ile karşılaşmak şaşırttı sadece.Birde sizlere sormak istediğim;emniyette görünen adresden 3 4 ay önce taşındık ve işlerin yoğunluğundan onu değiştirmeye gidemedim.Eğer memur arkadaş ceza keser ise tebligatın gideceği adresde beni bulamayacaklar.Ceza tebliğ edilmezse internetden cezayı göremezsin diyorlar acaba doğru mu? Kısacası ceza elime ulaşmayınca, internetden sorgulayınca görebilecekmiyim? Bide arkamızda ödenmemiş ceza bırakmayalım Herkeze iyi forumlar dilerim.
Son düzenleme: