Arabada Alman Mi-japon Mu-fransiz Mi-yerli Mi Buyrun Hep Beraber Oylayalim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan soneryen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
alman -fransız

japon diyorum.ayrıca güvenli olmadıkları konusuna da katılmıyorum

Alman tabikide.ama hani isveçin Volvo sununda hastasıyım ufaktan ufaktan

:alkis: :good:

06cey66' Alıntı:
ooo dalga gecdiginiz anadolu biz tam 30 sene kullandikk.. babam 1976 sifir almis... opelli biri 30 sene kullansinda goreyimm

en güvenli arba LADA 1 mm. yakın saçtan yapılıyor.Fransızlar güvensiz plastik.Japonlar allmunyum karışımı çok ince bir saç pardon döşemelerde kalitesiz.Ondan sanırım almanlar güvenli. bastımı frene durur(bugün istisna oldu sakarya da duramadı astra yeni kasaklardan nalbura girdi,kaportacı ile karıştırdı galiba)

Aslında yerli malı...Parcası bakkalda bile satılıyor sahinlerin...(((: Saka bir yana alman...

soneryen' Alıntı:
Doğru katılıyorum, Arabada ALMAN abicim bana göre, iğneden ipliğe her detayı düşünmüşler ve düşündükleri detayları sırf diğer markalar gibi olsun diye değil kaliteli yapıyorlar. Japon arabasında da SUBARU, Nissan bence diğerleri yaramaz.

BİRDE Araştırma yapın bakın, Araba markasında en çok markası olan ÜLKE yine ALMAN.

MERCEDES, BMW, AUDI, WOLSWAGEN, OPEL, FORD, (Amekinda vardır), CHEVROLET, SEAT, SKODA bunlardan bazıları. Örnekler çoğaltılabilir.
bu markaların hepsi alman mı şimdi:kop: mercedes daimler-benz firması olarak amerikan menşei li. opel gm ye ait, yani o da amerikan menşei li, ford zaten direk amerikan. chevrolet de amerikan firması ve eski daewoo fabrikasını aldıktan sonra bu araçları çıkardılar yani almanya ile alakası yok ve kalite sıfır. seat ispanyol, skoda ise çek lerin ama firmalar vw-audi grubuna ait, lamborgihini de aynen vw-audi ye ait. yani senin anlıycağın %100 alman firması vw-audi ve bmw var, başka da yok:(

Aslında amerikan diyeceğim ama malum birde benzin istasyonu lazım yanına,Diyemediğim için tabiki alman

Alman forever

Geri