Araba yağ yakiyor

yag eksiltiginde böle bi uyarı vermiomu.s

Ekli dosyalar

• 030820101612.webp
    030820101612.webp
    37.4 KB · Görüntüleme: 76
benimkinde yol bilgisayarında yazıyodu.

motor yapılacaktı diyince uyarı vermiyor sandım...

hayır c kasalarda yol bilgisayarı nasıl hiç bakmadım ama b kasada uyarı veriyordu bakıyorduk eksiltmiş ekleme yapıyorduk ve kısa süre zarfında yapıyordu bunu. gm marka yağı değiştirince olay değişti. eksiltme bitti.

Biraz fazla eksiltmiş ama kontrol ederseniz sorun olmaz. Bir miktar yağ bulundurun arabada. Gerektikçe eklersiniz...

Kaçak var mı yok mu ona da bakmak lazım.

Araçta yağ kaçağı yok.Ekranda sadece check oil level yazısı sürekli geliyordu.Fakat göstergede yağ lambası yanmıyordu.Ama GM marka yağ opel in kendi yağı.Yağ değişiminde Mobil veya Castrol denemekte fayda var.Katkı maddesinin motora zararı olduğu yönünde bir kaç kişi demişti ama hiç kullanmadım.Katkı maddesinde Bor Power mı yoksa başka marka mı?

Bu katkı malzemesini en son kullandığımda arıza lambası yanmıştı.Bir daha kullanmadım.

eksozdan duman atıyormu. bak bakalım. mavimsi duman.

Araçta yağ kaçağı yok.Ekranda sadece check oil level yazısı sürekli geliyordu.Fakat göstergede yağ lambası yanmıyordu.Ama GM marka yağ opel in kendi yağı.Yağ değişiminde Mobil veya Castrol denemekte fayda var.Katkı maddesinin motora zararı olduğu yönünde bir kaç kişi demişti ama hiç kullanmadım.Katkı maddesinde Bor Power mı yoksa başka marka mı?
Evet, yağ yakma olayı varsa araba koyu duman atar arkadaşa katılıyorum egzozu gözlemleyin, ama araba ısındıktan sonra bakın. Soğukken çoğu zaman bir miktar koyu duman atar.

Bunun yanında katkı tavsiye etmem, teflon bazlı olanlar var onlar da zaten uzun vadede araca zarar veriyormuş...

Geri