Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu radyodaki paraziti bi anlayamadım gitti. aracın anten kablosunu komple degiştirdim. bildigimiz kablolu tv için kullandığmız kabloyla... hem antene hemde teybe sadece + ucunu bağladım. o püsküllü kabloları bağlayınca ses kısılıyor. şuan dururken çok güzel köprü altında çok güzel. ama giderken şu küçük parazitleri de bi yapmasa...
Arkadaşların da dediği gibi ihtiyacınız olan şey şok bobini olsa gerek.Benimde başıma bağladığım amfi ile geldi bu olay araç kapalıyken tek bir cızırtı dahi gelmezken devirle orantılı şekilde cızırdıyordu hareket ederken.Eğer elinde atıl durumda pc güç kaynağı var ise içindeki bu bobini antenin + girişine bağlayıp dene derim,ben söktüm bitane kendim için fakat deneme şansım olmadı,navigasyonun aux çıkışı teybe parazitli ses gönderiyor şuanda
Gene de bilen arkadaşlar yorum yapsın bunun işe yarayıp yaramayacağına dair
aslında öyle bi güç kaynağı vardı sanırım elimde.ama bende araba kapalıyken değil araba çalışır durumdayken bile hiç sorun yok. ama seyir halindeyken parazitlenmeler başlıyor. ve devirle yada hızlanmayla yada frenle hiç değişmiyor. seyir halinde olmam yeterli
dostum sorun çözüldümü bilmiyorum ama bana kalırsa..
1. Şaseyi düzgün bir yerden alındığını kontrol et.
2. +12 Vcc yi kontrol et.
3. tüm bağlantıların titreşime karşı sağlamlıgını kontrol et..
4. anten kablosunun canlı ucu ve screen kısmı birbirine temas etmediğini kontol et..
yok kardeşim sorun çözülmedi, senin bu dediklerine tekrar bakıcam. ama şase eski radyonun soketine taktığım için aynı, +12 de aynen öyle. antenin canlı ucuyla screen değmiyor eminim