Araba Alıcam Yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tunde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tunde

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İlk Olarak Siteniz Çok Güzel Elimde 13000 TL Para Var Ve Bir Araç ALmayı Düşünüyorum Opel Astra veya Opel Vectra Sizce 13000 TL ye Astra CD Bulabilirmiyim Yada Önerileriniz Nelerdir.Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

benim arabayı vereyim size

Arkadaşım;
benim tercihim (vectra)2000i
motorun büyüklüğüne aldanma..
kaliteli ve oturaklı araba.....
güç,konfor,sürat,kalite......
daha ne isteyelimki..?

13.000 tl ye astra g bulunur.sahibinden.com a bakın mutlaka bulursunuz.14 15 lik araçlara 13 teklıf etmeyide unutmayın:D fiyatta 1 1.5 pzarlık bırakanlar çok olur:)

önce de kendinizi üye arşivi başlığı altında tanıtsanız başlık kitlenmemiş olur...

önce de kendinizi üye arşivi başlığı altında tanıtsanız başlık kitlenmemiş olur...

:good:

aynı zamanda golf gti süper araç bir kez bunun aynısını kulanmıştım.. harika devirleniyor ve yumuşacık bir kullanıma sahip..

13.000 tl ye elbette araç bulursunuz ama biraz uğraşırsınız. birde pek temiz olacağını zannetmem.

yardımlarınız için çok saolun 1 milyar daha buldum 14000 tl var ben astra g kasa istiyorum 1.6

yardımlarınız için çok saolun 1 milyar daha buldum 14000 tl var ben astra g kasa istiyorum 1.6

99' Model Astra G Kasa CD 150 bin km'de 15.000'e sattım yaklaşık 2 ay önce.

Bulabilirsiniz bence. 14.000 TL'ye başka arabalarda bulabilirsiniz.

Cd biraz zor 15 e ölüsü var çok km yapmış olanlar veya otomatik vitesli olanlar 1.6 da da 98-99 anca bulabilirsiniz ama 1.4 bakarım diyorsanız 2001 modele kadar yolu var ama 14 e bulacağanız araçta da sağında solunda boya olabilir onun içinde fiyat kırdırırsınız artık kolay geLsin..

Geri