Merhaba,
Forumdaki bilgilerinizde yaşınız 16 olarak yazılmış. Bu mesajınızda ise 6 yıl astra beni yolda bırakmadı diyorsunuz. 16-6=10 yaşınızda arabamı kullanıyordunuz? Eğer 10 yaşında araba kullanıyorsanız bana pek inandırıcı gelmedi. Bindim kelimesi bizzat kullanımı ifade ettiği için ben böyle algıladım. Bindik deseydiniz o zaman bu şekilde anlamazdım. Eğer bu görüşünüz herhangi bir büyüğünüz ile birlikte 6 yıl astraya binmeniz sayesinde olduysa bunu belirtmeniz daha doğru olurdu ki, yanlış anlayan üyelerimiz olabilir [mesela ben].. Ehliyetsiz araba kullanmayalım lütfen.
İkinci bir konu, burada herkes fikrini söylemekte özgrüdür. Hiç kimseyi savunucu yada saldırıcı bir tarzım olmadı hiç bir zaman, yine öyle bir amacımda yok. İzmirli nickli üyemizide sizide tanımıyorum fakat burada herhangi bir fikir söylendi diye ortam gerilmez, istenmeyen bir olaydır.
" ! " işareti internet ortamında gerginlik veya bir tepki olarak negatif yönde kullanıldığı için lütfen yazılarımızda bunu kullanmamaya dikkat edelim. Unutmayalımki herkese ve her fikre saygı duymalıyız.
Ayrıca 150 bin km.de bir arabayı siz olsanız alırmısınız? Benim arabamda 147 bin km.de, çokta temiz servis bakımlı ama satmakta zorlanıyorum. Kendim alacak olsamda 100 bin km.yi geçmiş bir araba almayı çokta istemem.Benimde düşüncem bu yönde. İzmirli nickli üyemizde bunu belirtmiş sanıyorum. Sizin düşüncenizde km önemli değildir bakımlıysa diyorsunuz, buda doğru çünkü iş arkadaşımda 190 bin km.de G kasa astra var ve beraber bakıma Opel Gerçek ' e gittiğimizde bu motor çok rahat 400 bin km. yapar diyorlar. Her iki düşünce de, kendi içerisinde haklı. Lütfen düşüncemizi duygusal davranıp "sadece bu doğrudur" mantığı ile körü körüne savunmayalım.
Keyifli forumlar diliyorum, saygılar.