apex 3.5 yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar corsa c ye bugun ıtıbarıyle apex yay aldım. su anda yolda. buna
hortum nerden bulabılırız geçirmek için. forumlarda okudum. ses yapmasın diye elastik hortum takıyorlarmış. bilgisi olan varmı?

normalde bu hortumlar yay aldıgımızda yanına olmuo mu? yay kutusunun içinden cıkmıo mu yani?

Her spor yay ses yapar diye bir durum yok.Bazı yayların alt kısımlarındaki helisler birbirine daha yakındır ve onlarda ses yapma ihtimali daha fazladır.Bence taktıktan sonra gözlemle ve gerekirse elektrikçilerde felan değişik çapta plastik hortum bulabilirsin.

yanlız yayların montajı epey bir uzun suruyormus. duydugum kadarıyla amortiosr gerdirilip eski yay cıkarılıyormuş. daha sonra yenı yay takılıp oturtuluyormuş. buda epey zahmetli bir işmiş. yani anlayacagınız bunu deneme gibi bir luxum yok. bunu taktırdıktan sonra sok çıkar tekrar montaj parası demek. bunu en uygun nerde montajını yaptırabılırım. bana maloıyetı ne olur. bi yerle konustum. 1 gun surer dedi.

sana 1 gün diyen kişi bence bu işten anlamayan bir kişi.
2 saatlik bir işi var sadece.
aksaraya yakınsan güzel bir yer tavsiye ederim

ne olacak bana malıyetı?

arkadas 1 sorun daha, bizim corsa 16 inch 205 taban lastik var. 40 yanaklı. 3.5 yay takınca kasislerden vs gecerken surtme yaparmı dersiniz?

büyük ihtimalle sürtme yapar. yay hortumları bildigim kadaryla 5-10milyonluk bişey.maslakta taktırmak istersen 2-3 saat içinde hallederler.70-80milyon montaj maliyeti alırlar.

sürtme yapmaması ıcın ne onerıyorsunuz? yani camurluklarımı genısletmek gerek?

aracımızın jantları ve yaysız hali. yaylarımız 3.5 takınca sorun olurmu dersiniz. bi bakın isterseniz resimlere

06092006jw0.jpg

06092006002bd6.jpg

Geri