Antalyada Opel Servisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet07

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi forumlar arkadaşlar,

ben yeni aldığım 2000 model opel astra için, ağır bakım triger vs vs değiştirmek için antalyada Opel servisi önerirmisiniz ?

bugün sanayiye gittik, opel amblemi olan dükkanlara girdik, 8-10 dükkan bir tane otomotik ayna butonu çıkartamadı :S

adamlara diyoruz triger kaça değişir ve ağır bakımları kaça yaparsınız adamlar diyor, 200-300 triger 150 de işçilik demeye başladı... 450 tl dedi. ve garanti falanda vereceklerini sanmıyorum bu sanayilerde iş yapılmaz bunu anladım... sordum üstüne bakımlar kaç tutar diye, adam diyorki, ne yapılacak ki diyor hangi bakım diyor ağır bakım diyoruz anlamıyor gibi geldi bana...

450 tl markasız ne olduğu belirsiz garantisiz triger vereceğime gider düzgün bir opel servisinde taktırırım diye düşündüm...

-----------------

Antalya içerisinde Opel servisi tavsiye edermisiniz ?

Söylediklerinize dayanarak yetkili servis aradığınızı anlıyorum. O konuda da Antalya çok iç açıcı değil aslında ama antoto yerine günlas ı tercih edebilirsiniz.

Söylediklerinize dayanarak yetkili servis aradığınızı anlıyorum. O konuda da Antalya çok iç açıcı değil aslında ama antoto yerine günlas ı tercih edebilirsiniz.

saolun, günlas ve antoto google aramasında buldum. yazılanlara göre onlarda pek iç açıcı değiller ama sanayideki ustalara göre iyilerdir sanırım.

2000 model araba benim için sanayiye gitmiş özel servise gitmiş veya yetkili servise gitmiş farketmez, ama sanayide pek anlamıyorlar bu işlerden... eğer anlasalardı küçücük bir otomotik ayna butonunu ellerinde bulundururlardı diye düşünüyorum...

başka bildiğiniz opel servisleri varsa paylaşırsanız sevinirim... ihtimaller artar, seçenekler artar en azından...

bu arada triger seti kaça değişir ? ağır bakım vs vs... bunlar kaça patlar ?

Antalya da aracimin ampulu patlamisti kaliteli bi ampul sordum hepsi 3 kurusluk Çin malı Ürünleri işte bu diye gösterdi. Antalya'da biraz tuttura bildiğine tarzı bi ticaret var( Düzgun olanlarda vardır elbet)
Size önerim gunlas otomotiv. Ant otoya göre daha iyi yorumlar almış bende birşey danışmak için gitmiştim randevusuz hemde ücretsiz. Ayrıca serviste takılan her parça 2 yıl garantilidir. Benim önerim kesinlikle servise gidin.Adamlar sadece opel yapıyor ;)

Bu sanayi esnafı sayesinde bakım ve onarım olarak 5.5 yıldır gunlas müşterisiyim havalimanı günlas iyidir. Bugun gazetede gördüm işçilik kdv dahil triger 299tl yazıyordu. Bence eğer öyleyse yetkili serviste süper fiyat.

imlada ve yazımda kusur olursa affola...
Samsung 5830i ile gönderildi

Antalya da aracimin ampulu patlamisti kaliteli bi ampul sordum hepsi 3 kurusluk Çin malı Ürünleri işte bu diye gösterdi. Antalya'da biraz tuttura bildiğine tarzı bi ticaret var( Düzgun olanlarda vardır elbet)
Size önerim gunlas otomotiv. Ant otoya göre daha iyi yorumlar almış bende birşey danışmak için gitmiştim randevusuz hemde ücretsiz. Ayrıca serviste takılan her parça 2 yıl garantilidir. Benim önerim kesinlikle servise gidin.Adamlar sadece opel yapıyor ;)

saolasın, sanayi ortamının farkındayım.
yalnız yukardaki yazımda birşey unutmuşum onuda buraya yazayım...

8-10 dükkan bir tane otomotik ayna butonu çıkartamadı :S
Ve Son gittiğimiz usta, düğmedende olabilir, aynaların motoru bozulmuşta olabilir butonla birlikte denemek lazım diyince, 2 gün bekletip o ufacık butonu bana 100 tl ye getirtip, birde elimde patlaması 100 tl nin havaya gitmesi vardı...

---------------

bende internetteki reklamda gördüm triger 299 TL diyordu, bakımlar 299 TL,,, 300 + 300 = 600 TL başkada birşey çıkartmazlarsa, birde Triger setinin tamamını değiştirirlerse iyi...

Bence En kötü servis, en iyi sanayi ustasından iyidir, Çünkü 100 tlye triger seti değiştirenlerde var,,, 500 tl verip belkide 100 tlye taktıkları trigeri takacaklar önceden kestiremeyiz =)

bu arada antalyada başka nerelerde günlas otomotiv var ? meydandan çıkacağız yola, en yakın nereyse orda yaptıracaz, ben araba kullanmayı az biliyorum, ama özel parayla birini buldum bu işler için onla gidip gelecez...
trafiği kendi hayatımı ve başkalarının hayatını tehlikeye atamam... o yüzden birini ayarladık, şöför niyetine o götürecek.

şehir dışına çıkamayız 40-50 km yol uzak gelir.
işte bu yüzden en yakın Günlas veya düzgün opel servisi nerede var ?

Son düzenleme:
bosch car servislere telefonla fiyat sorun derim... güvenilirdirler... yedek parçada bulundururlar...

saolasın, sanayi ortamının farkındayım.
yalnız yukardaki yazımda birşey unutmuşum onuda buraya yazayım...

8-10 dükkan bir tane otomotik ayna butonu çıkartamadı :S
Ve Son gittiğimiz usta, düğmedende olabilir, aynaların motoru bozulmuşta olabilir butonla birlikte denemek lazım diyince, 2 gün bekletip o ufacık butonu bana 100 tl ye getirtip, birde elimde patlaması 100 tl nin havaya gitmesi vardı...

---------------

bende internetteki reklamda gördüm triger 299 TL diyordu, bakımlar 299 TL,,, 300 + 300 = 600 TL başkada birşey çıkartmazlarsa, birde Triger setinin tamamını değiştirirlerse iyi...

Bence En kötü servis, en iyi sanayi ustasından iyidir, Çünkü 100 tlye triger seti değiştirenlerde var,,, 500 tl verip belkide 100 tlye taktıkları trigeri takacaklar önceden kestiremeyiz =)

bu arada antalyada başka nerelerde günlas otomotiv var ? meydandan çıkacağız yola, en yakın nereyse orda yaptıracaz, ben araba kullanmayı az biliyorum, ama özel parayla birini buldum bu işler için onla gidip gelecez...
trafiği kendi hayatımı ve başkalarının hayatını tehlikeye atamam... o yüzden birini ayarladık, şöför niyetine o götürecek.

şehir dışına çıkamayız 40-50 km yol uzak gelir.
işte bu yüzden en yakın Günlas veya düzgün opel servisi nerede var ?

Gunlas oto Kemer yolunun orda liman tarafinda başka Şubesi yok diye biliyorum. Elinde kalan parçayı arabaya parça alırsan (filitreler buji v.s ) gibi takas teklif edebilirsin. En bilemedin koy internete sat ;)

Havalimanı günlas citroen subaru plazaya gidin subaru kısmının servisi opelede bakiyor. Zaten konyaaltı gunlastan gelme servis danismani var. Opelede bakiyorlar ben hep oraya yaptiriyorum opel karta isletiyirum. Yetkili yetkilidir en azindan iscilik ve parca garantili. Zaten ekstra birsey cikarsa onay almadan ellemiyorlar.

imlada ve yazımda kusur olursa affola...
Samsung 5830i ile gönderildi

Günlas'ı tercih edebilirsiniz ama mutlaka gitmeden önce randevu alın yoksa bazen gıcıklık yapabiliyorlar. Bu arada ince düşüncenizden dolayı sizi tebrik ederim. Keşke bazı kadın şöföler de sizin gibi düşünse ama nerde.. Bu arada paralı şoför tutmadan önce keşke söyleseydiniz daha önce , bilgim olsa size yardımcı olurdum.

Geri