Antalyada Opel Servisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ha unutmadan şunuda yazayım, yukarda yazmıştım şu 4 lü otomotik yan aynalar olan buton,,, liste fiyatı 120 falan 150 tl falan diyende oldu ama geneli 100 tl ye indirebileceğini söyledi... ortalaması 100 tl yani. tabi buton yok ortada geldikten sonra...

herneyse 8-10 dükkana bakmıştık sanayide,,, sonuncu dükkan aynaların motorlarıda bozuk olabilir demişti. en az 200-300 tl gider dedi. eğer ondanda çıkmasaydı sorun artık deneme yanılma yöntemiyle 1000 tlye çıkacaktık ordan birde üstüne yapılmayacaktı sorun halledilmeyecekti... zaten otomotik aynada yokmuş ellerinde. zaten herşeyi hayali olarak konuştuk... herşey sipariş.

( sondan bir önceki uğradığımız tamirci dükkanı çırağıda zavallım yanlış anlamışş eveeeetttt buton var bizde dedi,,, tutmuş yuvarlak bir buton düğmesi getirdi biraz benziyordu bizim buton düğmesine, ama sadece buton düğmesiyle halledilecek birşey değil, butonu tümden değiştirmek gerekliymiş... abi bu 10 tl dedi kola kapağından biraz ince olan buton düğmesine, evirdi çevirdi olmadı neyse ustasına döndü ve, dedilerki bizde yok ancak yarın getirtiriz dediler =) )

zaten sanayi demeye bin şahit ister 15-20 metrekarelik dükkanlar 2 araba zor sığıyor, hırdavatçı dükkanları gibi...

Son düzenleme:
ha unutmadan şunuda yazayım, yukarda yazmıştım şu 4 lü otomotik yan aynalar olan buton,,, liste fiyatı 120 falan 150 tl falan diyende oldu ama geneli 100 tl ye indirebileceğini söyledi... ortalaması 100 tl yani. tabi buton yok ortada geldikten sonra...

herneyse 8-10 dükkana bakmıştık sanayide,,, sonuncu dükkan aynaların motorlarıda bozuk olabilir demişti. en az 200-300 tl gider dedi. eğer ondanda çıkmasaydı sorun artık deneme yanılma yöntemiyle 1000 tlye çıkacaktık ordan birde üstüne yapılmayacaktı sorun halledilmeyecekti... zaten otomotik aynada yokmuş ellerinde. zaten herşeyi hayali olarak konuştuk... herşey sipariş.

( sondan bir önceki uğradığımız tamirci dükkanı çırağıda zavallım yanlış anlamışş eveeeetttt buton var bizde dedi,,, tutmuş yuvarlak bir buton düğmesi getirdi biraz benziyordu bizim buton düğmesine, ama sadece buton düğmesiyle halledilecek birşey değil, butonu tümden değiştirmek gerekliymiş... abi bu 10 tl dedi kola kapağından biraz ince olan buton düğmesine, evirdi çevirdi olmadı neyse ustasına döndü ve, dedilerki bizde yok ancak yarın getirtiriz dediler =) )

zaten sanayi demeye bin şahit ister 15-20 metrekarelik dükkanlar 2 araba zor sığıyor, hırdavatçı dükkanları gibi...

O parçayı akdeniz sanayide çıkmada temin edebilirsiniz. Bir dünya çıkmacılar var ve bol miktarda opel parçaları var.

imlada ve yazımda kusur olursa affola...
Samsung 5830i ile gönderildi

O parçayı akdeniz sanayide çıkmada temin edebilirsiniz. Bir dünya çıkmacılar var ve bol miktarda opel parçaları var.

imlada ve yazımda kusur olursa affola...
Samsung 5830i ile gönderildi

saolun artık, otomotik aynaları en sona bıraktım. zaten dün sanayide tam olarak nerden kaynaklı olduğunu bilemediler sorunun. 4 lü otomotik cam butonu yada motoru,,, tam olarak sorun nerdeyse tespit yapsalardı ona göre hareket ederdim ama,,,

zaten yarın ağır bakıma götürecem günlasa. orda anlarlar, orda ucuz birşey derlerse ordan hallederiz artık... çokta önemli değildi zaten ellede ayarlanıyor aynalar zor oluyor biraz ama... aynalardan daha önemli şu ağır bakımları halletmek vs vs...

EDİT: günlas opeli aradık randevu almak için. telefonda hizmet sıfır. ordan oraya yönlendirdiler :( otomotik robot yapmışlar aynı turkcell veya başka bir telefon servisi arar gibi... neyse 10-15 aramadan sonra zor ulaştık, fiyatlar pahalı,, otomotik yan aynayı sorduk 600 tl dediler... şase numara falan istediler heralde, bakım tarihlerine bakarak birşey yapacaklarmış...

Opay opeli buldum yarına gidecez 250 tl falan hallolur dediler triger seti işçilik dahil... yan ayna 80 - 85 tl gibi birşey dediler... benim kafama daha çok yattı burası...

Son düzenleme:
opay opele gittik

triger için gitmiştik ilk başta, 15 - 20 bin km daha gider dediler değiştirmediler. gerek yok dedi ustalar yani. bende üstüne gittim biraz değiştirin dedim.
bizde para kazanmak isteriz, ama değiştirmeye gerek yok dediler...
2 - 2.5 saat sürdü toplam...

işçilik - 70
yağ filtresi - 15
benzin filtresi - 15
polen filtresi - 20
hava filtresi - 20
motor yağı 4 litre - 105
temizleyici sprey balataları - 10
V kayış gergisi - 95
ayna ayar düğmesi - 90
arka panzot ayağı - 25

470 TL Tuttu dediler Pazarlıkla 420 TL ye hallettik.
otomotik aynalarda artık çalışıyor.
birde fren ayarlarını falan yapmışlar...

Geri