Anne özlemi

başınız sağolsun :( ben böyle konuları pek okuyamıyorum :(

ben her başım sıkıştığında annemi arıyorum her fikire ihtiyacım olduğunda her konuşmaya ihtiyacım olduğunda onun bnm için yaptıklarını ztn annatmakla bitiremem.

egıncıgım alllah acıl sıfalar versın kıymetınıı bıl annenın ellerınden operım saygılarımla

dostlarım acınızı yürekten paylaşıyorum,başınız sağolsun,ALLAH sabır versin ANNELERİMİZ için hissettiklerimizi anlatmamıza kelimeler yetmez, şimdi düşünüyorum gerçekten de onların kıymetini fazla bilemiyoruz oysa ''ANA GİBİ YAR OLMAZ'' ebediyete göçenlere YÜCE ALLAH' dan rahmet,var olanlara tüm sevdikleriyle sağlık,huzur dolu bir hayat diliyorum ve tüm ANNELERİN genç, yaşlı saygıyla ellerinden öpüyorum.

allah rahmet eylesin çok acı bişey allah herkese kaldıramayacağından fazla yük yüklemesin.

sitemizdeki arkadaşların vefat etmiş yakınlarına Allah Rahmet eylesin Allah günahlarını affetsin cennetine kabul etsin.Allah kimseyi Anasız Babasız bırakmasın

Allah rahmet eylesin.başınız sağolsun.Allah kimseyi anasız babasız bırakmasın.hiçbirşey anne ve babadan değerli değil

2007 yılında altı ay arayla önce babamı daha sonra annemi kaybettim 48 yaşında olmama rağmen hala onları çok özlüyorum Anneciğim Necip Fazıl KısakürekAk saçlı başını alıp eline,
Kara hülyalara dal anneciğim!
O titrek kalbini bahtın yeline,
Bir ince tüy gibi sal anneciğim!

Sanma bir gün geçer bu karanlıklar,
Gecenin ardında yine gece var;
Çocuklar hıçkırır, anneler ağlar,
Yaşlı gözlerinle kal anneciğim!

Gözlerinde aksi bir derin hiçin,
Kanadın yayılmış, çırpınmak için;
Bu kış yolculuk var, diyorsa için,
Beni de beraber al anneciğim!
kare.gif

BÜTÜN ANALARIN ELLERİNDEN ÖPERİM

dostlarım acınızı yürekten paylaşıyorum,başınız sağolsun,ALLAH sabır versin ANNELERİMİZ için hissettiklerimizi anlatmamıza kelimeler yetmez, şimdi düşünüyorum gerçekten de onların kıymetini fazla bilemiyoruz oysa ''ANA GİBİ YAR OLMAZ'' ebediyete göçenlere YÜCE ALLAH' dan rahmet,var olanlara tüm sevdikleriyle sağlık,huzur dolu bir hayat diliyorum ve tüm ANNELERİN genç, yaşlı saygıyla ellerinden öpüyorum.

ANA baba cennetin orta kapısıdır HADİSİ ŞERİF

saolun arkadaslar cok duygulandım

Geri