Anne özlemi

arkadaşlar bu illet hastalık ne kadar çok ocak yıkmaya başladı :( bende yaklaşık 2 ay önce dayımın eşini kaybettim birde şöyle düşünün onun oğlu henüz 16 kızı 10 yaşında siz annenizle yirmi yıl aşkın acı tatlı hatıralar paylaşmışsınız o hatıralar yaşatır anısını peki 10 yaşındaki çocuk napsın!

Allah size bu acınız hiçbir zaman unutturmasın anne sevgisi çok ama çok farklı kimseyi bu amansız hastalığın pençesine düşürme Yarabbim..

Başınız sağ olsun gerçekten çok üzüldüm yüce rabbimiz inşallah günahlarını bağışlar cennetine nasip eder mekanı cennet olur inşallah .

Bende bütün annelerin ellerinden öperim herkesin anneler günü şimdiden kutlu olsun arkadaşlar .

ya resmen ağlayarak okudum :cry: (dragon'un yazdıklarıda dahil) allah rahmet eylesin :( kimseye böyle bir acı yaşatmasın evrim gereğide olsa sonuçta herkes ölecek ama bukadar erken ve bir hastalık yüzünden sevdiklerimizi kaybetmek gerçekten çok acı :(

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Annelerin yeri her zaman ayrıdır. Ben 15 yaşında babamı kaybettim Allah kimseye ne anne acısı nede baba acısı vermesin. 45 yaşında babamın gencecik bedenini toprağa verdim. Bende her gece babamın özlemiyle ağladım yerini kimse dolduramaz.

Allah Rahmet eylesin Allah kimseyi Anasız Babasız bırakmasın

anneler gunu benım ıcınde cok zor gecıcek bende annemıı lanet bır kanser hastalına yakalandıgı ıcın kaybettımm bılıyourm onlar melek oldu 1,5 senedır her gece basımı yastıga koydugum zman annem aklıma gelıyor sankı o kapı acılıcakmıs gıbı oglum sen uyumadınmı diye yada pc nında otururken al oglum sana meyva getırdım dıye her gece bekledıgımıı yoksa cnım sıkılır gıder konusurm yedıgım butun haltları anlatırm dertlesırm muhabbet ederdım gece gec saatte camının onunde benı bekledıgımıı ...... ıste bunlar cok zor seyler ınanınkıı cok ıcten yazıyourm bende cok özluyorum annemı sankı gerı gelıcekmıs gıbı ama gerı gelmıcek dedıgım gıbı anneler melektır onlar bızı seyredıyor .. sankı anlıyorsun yanında bır oldugunu ama goremıyorsun unutmayınkı onlar her zaman yanımızda bız goremesek bıle allah mekanlarını cennet etsın kusura bakmayın arkadaslar ben kıtlendım cok hassas bı konu benım ıcn sızler ıcınde tum anneler gunu kutlu olsun saygılarrr.........

serhat yavuz ve melii allah yardımcınız olsun kardeşim,nekadar zor birşey annesiz kalmak düşünemiyorum bile hepsinin mekanı cennet olsun, geçen sene birgün annemin aniden eli kolu tutmaz babamı beni kardeşimi tanımaz oldu acil hastaneye götürdük beyin damarlarındaki sorun yüzünden aniden ameliyata aldılar yoğun bakımdan çıktığı gün tekrar fenalaştı ikinci kez ameliyat dediler vs.. 1 yıl geçti hala tam olrak iyileşemedi ama o hastanede geçirdiğim günler ve saatler 41 yaşıma yaklaştığım hayatım boyunca yaşadığım en acı en korku dolu günler oldu neyseki allah bize bağışladı allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..

ergin abi annenize allah dan acil şifalar diliyorum.ellerinden öpüyorum

arkadaşlar bu illet hastalık ne kadar çok ocak yıkmaya başladı :( bende yaklaşık 2 ay önce dayımın eşini kaybettim birde şöyle düşünün onun oğlu henüz 16 kızı 10 yaşında siz annenizle yirmi yıl aşkın acı tatlı hatıralar paylaşmışsınız o hatıralar yaşatır anısını peki 10 yaşındaki çocuk napsın!

Allah size bu acınız hiçbir zaman unutturmasın anne sevgisi çok ama çok farklı kimseyi bu amansız hastalığın pençesine düşürme Yarabbim..

Amin abicim Amin :(

Ergin abi, sana da çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin..

Geri