Anne köpek ve yavrularını ezer misiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veteriner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eğer kaçacak yer yoksa en arkadaki yavruyu hedef alırım. Anneyi öldürürsem diğer yavrular zaten ölürler. Takla atmamak için de köpeğe köşelerden değil ortadan çarparım.

bu kadar teknik düşünme yaaa 160 la giderken o yavruyu nasıl denk getireceksin :D

bence frene olabildiğince yüklenmek ne kadar yavaş vurursam araba o kadar az hasar alır köpekler için yapılabilecek fazla bişi olacağını sanmam yaralanır en düşük ihtimal o zamanda alırım veterinere götürürüm

yapacak bişey yok...160 la giderken sn de 43.3 metre yol alırsın zaten, köpeği gördükten 1 sn sonra zaten ezmiş olursun, bir reaksiyon göstersen bile arabanın sana cevabı köpeği ezdikten sonra gelecektir, onun da hiç bir manası olmaz...
valla ne diyebilirim ki.galiba bu sorunun bundan başka bir cevabı olamaz:good:

arkadaşlar yapacak bişey yok çarpıp geçeceksınız
çarpıp geçerken en az hasarla atlatmayı düşüneceksınız köpek ve yavrularını düşünürken evde bekleyen eş çocuk anne baba sevgiliyi de düşünmelisiniz.çünkü hayvan ezmemek için direksiyon kıran ve hayatını kaybeden çoookkkk insanlar var.

Yapcak bişi yok.kader diyelim:(

duruma göre, hislerim beynimle birlikte kaçmamı emrederse kesinlikle önce frene basar tam yakınlaşırken ayağımı frenden çekerim...

benim başıma dediğinin aynısı geldi bizim burda düz bir yol var orda aynen 160 la gece köpeği gördüm yolda ve sadece direksiyonu biraz daha sıktım çarptıktan sonra frene basıp durdum! kurtarmaya çalışırım ama kesinlikle kendimi tehlikeye atamam!!! ki bu da normal hızlar için geçerli

İnsan hayatı ,hayvan hayatından tabi ki önemlidir.Mecbur kalmadıkça hayvan hayatına kıymamak lazım.
Beli kırılan bir kediyi muayene için getirmişlerdi.Omurilik hasar görmüştü.Olduğumuz yerde ötanazi yaptım.Başka çaremiz yoktu.
Kedi ex olduktan sonra, kedinin sahibi gözyaşlarına boğuldu.Canlı getirdiği kedisini ölü olarak götürdü.
Tüm çareler tükendiği için, bu yola başvurmuştum.Buradaki konu da aynen öyle............

160 km hızla gidiyosunuz .Aniden önünüze; bir anne köpek ve arkasında 5 adet yavrusuyla beraber yola çıkıyor.Aranızda 40 m falan var.Ne yaparsınız ????????????

160 km hızla giderken önüme köpek yavrusu değil adam bile çıksa işi bitmiştir.Başımız sağolsun :)

Geri