Anlayamadığım bir ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bestking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bestking

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar mrb aracım 2003 model astra g
aracımda anlayamadığım bir ses var sağ arka benzin deposunun ordan tıtreme sesi gibi bir ses var sanki uçak geçiyor gibi özellikle rölantide beklerken ses çoğalıyor ustalara gösterdim önce benzin motoru dendi baktık yok değil sanki bir şey boşda kalmışda titriyor gibi bagaj kapağı ile oynadığımda veya açtığımda ses kesiliyor bu neden olabilir cevaplarınız için teşekkürler

arkadaşlar mrb aracım 2003 model astra g
aracımda anlayamadığım bir ses var sağ arka benzin deposunun ordan tıtreme sesi gibi bir ses var sanki uçak geçiyor gibi özellikle rölantide beklerken ses çoğalıyor ustalara gösterdim önce benzin motoru dendi baktık yok değil sanki bir şey boşda kalmışda titriyor gibi bagaj kapağı ile oynadığımda veya açtığımda ses kesiliyor bu neden olabilir cevaplarınız için teşekkürler

Ses varken arka koltuğu yatırıp; dinleyerek el yordamıyla bulabilirsiniz bence.

Bir kablo falan yerinden çıkmış olabilir. Bu tür seslerin sebebini bulmak biraz sorun olabiliyor. Alican ın dediği gibi el ve kulak yordamı ile sesin yerini tespit edip ona göre hareket etmek gerek.

Benzer ses olayı bende de vardı usta aracı kaldırıp altına bakalım dedi sonuç küçük bir saç parçası vidası çıkmış veya sökülmüş hafiften sallanıyor uygun bir vida ile sıktıktan sonra sorun hallolmuştu sizde de benzer şekilde bir durum olabilir vida çıkmıştır yada kablo yerinden çıkmıştır.

arkadaşlar sorunu bulduk sorun bagajın içindeki sağdaki yay şöyle kalın bir yay var sorun onda nasıl emin oldun dersen bagaja birini koydum bagaj kapağını kapattım oda sesi dinledi öyle anladık bende biraz sünger sardım olay çözüldü sanırım yay sertliğini kaybetmiş

Geri