Ankaralılar Yollarda Tuz varmı Tadanınız Oldumu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gaziemirde yerde kar yok buz yok ama kum ve tuz atılmış ben bu işe anlam veremedim :rolleyes:
Dikkat edersen bazı yerlerde gizli buzlanma için konulan uyarı levhaları mevcut. Buzlanma için illa kar kaymasına gerek yok, dün eşim eve gelene kadar aracın bilgisayarı düşük dış ortam ısısı için uyarı yapmış durmuş. Havalar soğudu mu herşeye hazırlıklı olmak lazım.

Bursa haberimi istiyorsun :
Bursa- Eskişehir yolu ulaşıma kapandı
Yoğun kar yağışı ve tipi karayolu ulaşımını da olumsuz yönde etkiliyor. Bursa-Eskişehir karayolunun İnegöl İlçesi yakınlarındaki Mezitler Mevkii’nde yoğun kar yağışı ve tipinin yanı sıra zincirsiz araçların kayması sonucu yol ulaşıma kapandı. Karayolunda 5 kilometrelik kuyruk oluşurken, TIR ve kamyonların yola çıkışına izin verilmiyor. Karayolları 14’üncü Bölge Müdürlüğü’ne ait 6 ekip yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor

olması normal hiç çalışma göremedim adam çocuk hayalini gerçekleştireicek diye bütün ödeneği bitirdi mi ne(çocukluk hayali nostarji tramvay bursada)

Dikkat edersen bazı yerlerde gizli buzlanma için konulan uyarı levhaları mevcut. Buzlanma için illa kar kaymasına gerek yok, dün eşim eve gelene kadar aracın bilgisayarı düşük dış ortam ısısı için uyarı yapmış durmuş. Havalar soğudu mu herşeye hazırlıklı olmak lazım.

Abicim Dikkat Edersem ;
Haklısın Bazı Yerlerde Levha Var Ben Gaziemirden Bahsediyorum Levha Yok Bişey Yok Uyarı Yok Neye Dikkat ? Lakin Gizli Buzlanma Zemin Islaksa ki Değil,Rüzgar Zemini Kurutmuşsa ve Yağış Yoksa Buzlanma Nerden Olacak ? Sabah Sabah Yerler Kupkuruyken Tuz-Kum Görmek Garibce Geldide Ben Ona Mahsuben Söyledim :cool:

dün aksam 5bucukta ümitköyde yola cıktım 8.40 gece eve zor geldim(cukurambara)
sabahta arabayı cıkarmak için bir sürü ugrastm.

Ankara soğuk hava dalgası Marmara bölgesine doğru geliyormuş...

normal yolda araba kullanmayı bilmeyen adamlar yolda cebellesiodu iki gün önce
lakin sen nekadar iyi sürersen sür bitanesi gelip illaki vurabilir
ama ben kar panterimle normal lastiğim olmasına rağmen o aksam hiç biyerde kalmadım
ve ankamalldan aydınlıkevlere 3 satte
abimde knutkentten aydınlıkevlere 6saatte geldi:D

bide söylüyo rezil:D
ankamallle sizin ev yürüyerek 15 dk çekiyor zaten olm:D

Valla benim evin önüne daha greyder gelmedi.Bide cadde üzerinde oturuyorum.Yarına kadar gelir inşallah.Yola çıkamadığım için yollarda tuz var mı yok mu bilmiyorum.

bide söylüyo rezil:D
ankamallle sizin ev yürüyerek 15 dk çekiyor zaten olm:D
kanki ben böyle bi trafk görmedim ki iskitlerin içine girip kaçarak bukadar sürdü yoksa rahat 1saat daha beklerdim

Geri