Belediye suçlu ama bence vatandaşımızın da payı var bu sorunda. Tamam her yokuş kar lastiğiyle çıkılmaz ama hafif eğimli yolda bile spin atıp yolu tıkayan araçlar vardı ve hangisine baktıysam gayet güzel performans lastiği takılıydı, ya da daha kötü araçlarda 4 mevsim diye bilinen türden, kışlık lastik falan yok. Biz tonla para verip kışlık lastik aldık ama aracımızı onların yüzünden yola çıkaramadık saatlerce yürüdük. Belediyeyi savunmuyorum kesinlikle, en ufak önlem almadılar evet, ama vatandaşımız belediyeden de beter inanın.
Hatta apartmanın önünde bir araba kalmış geçenlerde ite kaka yürütmeye çalışıyorlar ben yukardan izliyorum, 2 kişi elinde kazma kürekle geldi araç sahibine sordular "abi lastikler vakumlu mu ?" diye, adam ne dese beğenirsiniz ? "Ya ne gerek var vakumlu lastiğe" Mantık bu çoğu insanda malesef. "Kışlık lastik sadece kar yağınca takılır, senede iki kere kar yağar, ne gerek var" Önce vatandaşın beyninden bu mantığı kazımak lazım, ondan sonra belediyeyi güzel güzel eleştiririz sonuna kadar...