Ankaralılar Yollarda Tuz varmı Tadanınız Oldumu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan browerdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar doğu güneydoğu illerimizde değilseniz kar enfazla üç gün beş gün sürüyor hadi blemedin en sert geçen kış bile 2 hafta sürüyor.. üç beş gün için canınızı sıkmaya değmez.. bu kar gittimi eridimi yarın öbürgün artık bir daha kar mar da gelmez benim tahminim.. istanbulada işde 2 gün yağdı bu akşam gidiyormuş hafta sonuna bir şey kalmaz ..

"Ya bu tuzlama araçlarını yada kar temizleme araçlarını görüp sayanlar mevkii olarak nerde görmüşler anlayamadım..Saat 16,00 da başlayan kar 16,30 tipi oldu ve 17,00da çıktım.Nenehatun caddeye bakıyor ofis burdan tek bir belediye kar aracı geçmedi??, Seğmenler ve Köşk yanından protokole inebilen 4 çeker aracım yok ama oralarada ne hikmetse bir tek belediye aracı uğramamıştı..Ana artel mi?? Atatürk Bulvarı bunların içinde ise..saat 18,00dan itibaren kapalı idi..İşin komik yanı en çokta belediye otobüsleri tarafından sağlı sollu hatta çaprazlama kapalı idi..Tadına bakılacaksa tuzun değil Kabak (lastik) tadı vermiş olan bu asılsız söylemlerinin tadına bakmalı kendisi!"

10 yıldır ilk defa buı kadar siddetli kar yağdı ve malesef büyükşehir belediyesi de bi yere kadar yetebildi.lütfen elinizi vicdanınıza koyun bu adamlar da insan yani bu bir doğa olayı ve her zaman 4/4 lük hizmet bekliyosunuz.el insaf el vicdan...

ben hiç belediyenin 4/4 lük hizmetini görmedim aa unuttum kömür yardımı ve erzak yarıdım 4/4 lük çalışıyo

belediye başkanının yaklaşımı değilmi konumuz?
ankarada yaşayan yaşmayan herkese tabiri caizse '' YERLERİ YALAYIN'' diyen bir karaktere her türlü savunma mubahtır kusura bakmayın.
her türlü belden aşağı vurulur bu adama...

bizim başkan sınıfın en önde oturan gözlüklü hınzır çocuklar olurya hem çalışkan hem yaramaz,hınzır ben onlara benzetiyorum.içindeki şımarık çocuğu kaybetmemiş bir insan :D

biz eskiden yani 3/5 yıl önce metrelik karlarla mucadele ediyorduk ankara ve natı illerine ise kar nerdeyse hiç yağmıyordu durum tam tersine dönmüş buralarda kar bile yok nerdeyse eeeee hep bizmi donacaktık birazda batıdaki arkadaşlar donsun :)
tabi buralar kalablık olmadığı için çokta sıkıntı olmuyordu büyük illerde yaşayanlar için kar tam bir rezalet oluyor allah yardımcınız olsunn
melih gökcek ise akşam 5n1k konuk olmuştu ağzında sakız yoktu ama pis pis gülüp duruyordu geneeee

Ona boşuna İ.Melih Gökçek demiyorlar. İşine geldimi Ankara'ya deniz getirir, işine gelmedi mi Ankara'yı bir damla suya muhtaç eder :).

gaziemiri bilmem de otobanda karşıyaka tünellerinin çıkışı ve viyadük kaygandı gece.buz muydu bilmem de tuzlama emniyet açısından önemli.ankaralılar çok zor anlar yaşamışlar dün geçmiş olsun..
teşekkürler gerçekten de zordu ama onunda bi ayri tadi oluyor kaza bela olmadiği zaman...

Geri