ankaralı arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozan_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozan_07

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aekadaşlar 2004 vectra c sahibiyim.brc tüp taktırmayı düşünüyorum ankarada.bildiğiniz üzere işçilik çok önemli.tavsiye ettiğiniz,bildiğiniz bi usta veya servis varmı?

Ben ist Yolu Erciyes işyerleri sitesinde Biyerde taktırmıştım Vectra b2'ye landi renzo marka cokta hoşnut kaldım.. Düşünürsen bi araştır

mocan otogaz...işçiliği on numara

ben de bahadır opel i tavsiye ederim... googleden arat istersen...

ilk sıralarda 2a mühendisliğin bayisi oalrak mavi denizler, yaldızlar ve mocan tavsiyem olur.. ama ANELSAN ın işçiliği de çok iyi..ancak 2a müh. bayisi değil.. ilk Aaracımıza anelsan da taktırmıştık.şimdiki 2004 focus ve mocan a taktırdık hiçbir şikayetimiz olmadı..çok memnunuz..

peki arkadaslar maliyeti ne olur fikri olan var mı? bende düşünüyorum fakat yeni ev değiştik nakit sıkıntısı var :S

brc my07 modeli (manifold delinmeden pipo adı verilen bi aparat kullanılarak takılan) 1550tl 10 taksit, ya da 1450 peşin fiyatı...

Ben mocan otogaza bağlattırdım yaklaşık dört aydır biniyorum şimdilik hiç bir sıkıntı yaşamadım.Mocan otogazı tavsiye ederim.

kardes sana yardimci oluyum ama ben yurt disindayyim babam ankarada kendisi cok arabaya taktirdi ticari taksimiz vardi eski sanayicidir bilmiyorum nerde taktiriyo ama bir cok arabaya taktirmistir su an kullandigi clio aracada taktirdi eger istersen babamin tel ni vereyim ara konus

Geri