• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Ankara'lı arkadaşlarıma..

gökhansarica23

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracı yeni aldım yağını filtrelerini değiştiririp bi pasta cila çektirmek istiyorum ankaradan dahaönce bu işlemleri yaptırmış olan varsa servis ismi ve fiyat verirlerse çok memnun olurum . teşekkürler...

arkadaşlar aracı yeni aldım yağını filtrelerini değiştiririp bi pasta cila çektirmek istiyorum ankaradan dahaönce bu işlemleri yaptırmış olan varsa servis ismi ve fiyat verirlerse çok memnun olurum . teşekkürler...

Geçtiğimiz ay ostimde bir arkadaşımın tavsiyesi ile yaptırdım, yanlarında bekledim, memnunum. 150 TL ye yaptılar. Aşağıda linki var. Daha cazip yerlerde eminim vardır.

https://maps.google.com/maps?q=39.965192,32.746722&num=1&t=h&z=19

illa ki opel servisi olsun demezsen benim eniştem var şaşmazda. ptt sokagının ust caddesinde kardeşler oto. motor-kaporta- boya yapıyolar. ilgilenirseniz .... adres:Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 1.Cadde 22.Sokak kardeşler oto

Son düzenleme:
yağ değişimi genel bakım için opel garage den hakan bey ve hacı bey ile görüşebilirsiniz. pasta cila konusunda da onlar mutlaka bir yere yönlendirirler.

teşekkür ederim

opel garage ;)

Hayırlı Olsun

Öncelikle hayırlı olsun aracın, Ankara Şaşmazda Doğukan Oto Recai-Recep Usta gayet iyilerdir, 10 yıldır tanışırız, Arabanı bırak oraya arkana bile bakma

opel garage ;)
Başka yer aramanıza gerek yok

Geri