Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam ihtiyacınız olan debriyaj altına bi switcher bide cc kolu.Çıkmacılardan yada kazalı bir araçtan cruise control kolu alın sonrasında aracınızdaki cc modülünü aktif hale getirtin.Olası harcamanız yaklaşık 100-130 TL olacak...
hocam ihtiyacınız olan debriyaj altına bi switcher bide cc kolu.Çıkmacılardan yada kazalı bir araçtan cruise control kolu alın sonrasında aracınızdaki cc modülünü aktif hale getirtin.Olası harcamanız yaklaşık 100-130 TL olacak...
Şimdi benim araç biraz eki ya ondan olur mu diye düşünüyorum. Malum ben aracı elimle kullanıyorum arkadaşlar aracımın üzerinde bu resimde olan malzemeden var... çekiyorum gaz itiyorum fren yapıyor ama uzun yolda sürekli gazı kendime doğru çekmek kolumu ciddi manada yorulmasına neden oluyor....
Çağrıcım, bizim araçların gaz pedalları telli, o yüzden seninkisi gibi kolay olmuyor, CC motoru (beyni) ve motordan CC beynine kablo çekilmesi lazım. bu parçalarda orjinalde astra için yok. bizimkisi ile aynı motor kodlu omega ların parçalarını kullanarak yapılıyor. Bu parçalar ise çıkmacılardan vs temin ediliyor, yani onlarda ne tutturursa, fiyat o yüzden 300-500. sonrasında bunları montaj edebilecek birini bulmalıyız ki, oda biraz zor.