Ankara'da neden çok vectra kullanılır :)

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan la_bamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

la_bamba

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Tem 2012
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Siteyi ziyaret et
Satılık ilanlarına bakıyorum araçların %70 i Ankara da acaba orada kullanımın bir sebebi var mıdır?
 
makam arabası gibi araç . Ankara da fazla olması çok doğal.
 
Eğer vectra b den bahsediyorsan, bir ara Türk üretimi olması nedeniyle (özellikle Ecevit zamanında) bakanlıklar tarafından yüksek adetlerde satın alındı. Ordan kalmış alışkanlık olabilir.
 
Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için demek ki vectra almak için Ankara ya gidilir :)
 
bence gidilmez , bürokrasi araçları çok yol yapar. o araçların çoğunun cılkı çıkmıştır....
 
çoğu 2.0 ankaranın yokuşlarına uygun..
 
Kısaca Ankara'lılar kaliteden anlar desek :).
 
Kısaca Ankara'lılar kaliteden anlar desek :).

99 yılında 0 almıştım. Kalite kalıcı olabilir belki de. Lakin araçlar artık 13-18 yaşında teknolojisi ise yaklaşık 18 senelik. Devri kapandı arkadaşlar. Çoğu arkadaştan daha fazla km yapmışımdır (330.000km) 2 adet vectram oldu. Uzatmiycam. Alt sınıf Astra H, Astra J kullanıyorum. Aynı parça kalitesi vs. yok ama, o kadar rahatlar, direksiyonu, freni, kliması bir başka. Sanayiinin, servisin yolunu bilmiyorum maaşallah hiç sorun çıkartmadılar. Anlayacağınız Ankara İstanbulu 20 sene arkadan takip ediyor görüntüsünde. Vectra B ler E36 lılar vs. Ağır konuşmak gibi olmasın ama 13-15 senelik araç işte daha ne diyim. Bende Vectramı satana kadar sizin gibi düşünüyordum, o yüzden sizde haklısınız. Tasarımı halen çok güzel, işi o götürüyor, kasa şekli uzak doğu markalılar gibi olsaydı, halen bu kadar tutar mıydı?
 
emre ye katılıyorum. bu saatten sonra fazla bişey beklememek gerek. bende vectra mı sattığımdan beri sanayi ne tarafta inanın unuttum . çok güzel bir duygu.

ha vectra b çokmu kötü araç? hayır sınıfında 1 numara ama yeter artık. emekli olsun gayri bırakalım, adı kahraman olarak kalsın, mubarek hacı murat gibi sonuna kadar zorlamayalım.
 
Geri
Üst