Ankara'da göbek atacak mekan :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bimmer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar çok yakın bi arkadaşımın yarın doğum günü. böyle kızlı erkekli gidip döne döne oynayabileceğimiz mekan tavsiyelerinizi bekliyorum :D alkol olup olmaması önemli değil...

Canlı müzik olarak Ankara'da bence pek yer kalmadı ancak size Tunus'taki Flat'i öneririm..

Grup olarak gidilecekse, arayıp Sinan abiye rezervasyon yaptırın, hatta barmen Ali var, onada selam söyleyin benden.. Hiç mutsuz kalmazsınız, tavsiye ediyorum..

Canlı müzik olarak Ankara'da bence pek yer kalmadı ancak size Tunus'taki Flat'i öneririm..

Grup olarak gidilecekse, arayıp Sinan abiye rezervasyon yaptırın, hatta barmen Ali var, onada selam söyleyin benden.. Hiç mutsuz kalmazsınız, tavsiye ediyorum..

flat, newcasteli brothers, corvus gibi mekanlar değilde daha böyle alaturka olarak düşünümüştüm....

* Aklımda kalanlardan bazıları: Küfe Balıklı Meyhane / Bahçelievler
* Meze meyhane / GOP
* Meşrep / GOP

göbek atmak derken oyun havası ise eğer maltepede 06 var orası iyidir.hakan gider sahne alıyor.

Ankara'dayken ara sıra grup halinde takılırdık. Fiyatları ortalamalara göre biraz pahalı gelebilir ama ailecek gidildiği için kafamız dinç oluyordu. Yoksa daha ucuz yerlerde mevcut ama aile ortamına pek gelmez. Bu tür yerlerde ucuz diye iki kadeh içeceğime biraz saygın olsun 1 kadeh içmeye razıyım.

Aman AOÇ'ne gitmeyinde.

sakarya da can dostlar vardı... eğer hala duruyorsa... bence gidilebilir...

Geri