Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar çok yakın bi arkadaşımın yarın doğum günü. böyle kızlı erkekli gidip döne döne oynayabileceğimiz mekan tavsiyelerinizi bekliyorum alkol olup olmaması önemli değil...
Canlı müzik olarak Ankara'da bence pek yer kalmadı ancak size Tunus'taki Flat'i öneririm..
Grup olarak gidilecekse, arayıp Sinan abiye rezervasyon yaptırın, hatta barmen Ali var, onada selam söyleyin benden.. Hiç mutsuz kalmazsınız, tavsiye ediyorum..
Canlı müzik olarak Ankara'da bence pek yer kalmadı ancak size Tunus'taki Flat'i öneririm..
Grup olarak gidilecekse, arayıp Sinan abiye rezervasyon yaptırın, hatta barmen Ali var, onada selam söyleyin benden.. Hiç mutsuz kalmazsınız, tavsiye ediyorum..
Ankara'dayken ara sıra grup halinde takılırdık. Fiyatları ortalamalara göre biraz pahalı gelebilir ama ailecek gidildiği için kafamız dinç oluyordu. Yoksa daha ucuz yerlerde mevcut ama aile ortamına pek gelmez. Bu tür yerlerde ucuz diye iki kadeh içeceğime biraz saygın olsun 1 kadeh içmeye razıyım.