Ankarada aksesuarci

eyüpoğlu.büyük sanayide bide ostimde yerleri vardı en son

cancan ewt urunlerı guzel ama musterıyı menmun edemıyolar xenon taktrmaya sormaya gıttık ters cwp lar bılmem ne ! 1-2 genc war artis artis cwp werıo ben menmun degılm ordan o yuzden gıtmıorumda tabı bu benım dusuncem!!

cancan ewt urunlerı guzel ama musterıyı menmun edemıyolar xenon taktrmaya sormaya gıttık ters cwp lar bılmem ne ! 1-2 genc war artis artis cwp werıo ben menmun degılm ordan o yuzden gıtmıorumda tabı bu benım dusuncem!!

sANA Katılıyorum CANCAN kesinlikle berbat müşteriye ilgi yok işcilik berbat sürekli yogunluk var bastan savma iş yapıyorlar ben hoşderede oto imaj var oraya gidiyorum hepsinden iyi bence isteyene yardımcı olurum hatta fiyatlardada indirim yapar slmımı söyleyin

sANA Katılıyorum CANCAN kesinlikle berbat müşteriye ilgi yok işcilik berbat sürekli yogunluk var bastan savma iş yapıyorlar ben hoşderede oto imaj var oraya gidiyorum hepsinden iyi bence isteyene yardımcı olurum hatta fiyatlardada indirim yapar slmımı söyleyin

Hoşderede dediğiniz yer Atakuleye doğru giderken sağdaki küçük dükkan mı? Her türlü aksesuar var mı? Varsa evime 5 dakikalık bi yerde benim için çok iyi olur. Bu arada selamımı söyleyin demişsiniz. Adınız hiçbiyerde yazmıyor.

Son düzenleme:
aynen orda hatta kapısının önunde ledlı kayan yazılı reklam tabelası var

walla ben de finspeed i önerebilirim istediğiniz şee elinde olmasa bile ahnı gün getiriyorlar ancak pazarlık yapmayı unutmayın !! :)

Can can'ı bende beğenmedim.Özen'e gidelim bi..

Class Oto Tuning
Saimekadın/Mamak/Ankara
tam olarak adresi aklımda değil ama ilgilenmek isteyen olursa sizler için bulup paylaşırım...

cepa alışveriş merkezinde -3 de şubeleri de var..

O cepa dakine bi kere yolum düştü ama onların mı bilmiyorum sinir etti adam beni kolçak sorduk fiyat söylemedi biraz zorladık onu söyledi gel bi bak diyorum gelmedi 5 dakka bekledik orda bizi müşteri yerine koymadı, sonra yaşça biraz daha büyük biri geldi onunla ilgilendi hemen.Bi vites topuzuna bakıyoruz bizde onlara dokunmayın arkadaşım dedi camını çerçevesini indiresim geldi tersledik çıktık.
Böyle esnaf olmaz olsun valla aklıma geldi yine sinirlendim:mad:

Müşterisi çoğalan her yerde maalesef bu durum söz konusu. Azıcık isim yapınca kendilerini bişi sanıp saçma sapan davranıyorlar.

Özen den alışveriş yapmadım ama tanıdığım çoğu kişi memnun, çeşit de bol

Geri