adresi yokmu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adresi yokmu[/quote
ya abi numaraları bunlar işte..adresi ayrıntılı olarak alabilirsin..hem dükkanın hem de direk cep telefonunun numarasını yazdım.ama şöyle söyleyim, batıkentten gelirken şaşmaz a giden köprüye varmadan ve istanbul yoluna inmeden sağ tarafta, Başkent Sanayi Sitesinde,zaten giderken görürsün.ama istanbul yolundan gelirsen jandarma kavşağından sonraki kavşaktan (şaşmaz) sağa dönüyosun.batıkente giderken sol tarafta SERÇAL tabelasını görürsün zaten..kolay gelsin..![]()
savas abım 10 numara sensın bıran bos bulundumBence Cevat ustaya teknik bilgisi için 10 numara fazla. 8,5 veya 9 iyidir.
Senden sonra değil mi? Özlettin kendini. Seni burada daha sık görmek istiyoruz. Ben bu aralar sık sık birkaç günlüğüne şehir dışına çıkıyorum, bu nedenle bazen rötar yapıyorum idare et.savas abım 10 numara sensın bıran bos bulundum
Arkadaşlar sonunda iyi bir usta buldum.1998 model 2,0 gls vectram var. 82.000 km geldi dolayısıyla ufak defek arızalar çıkarmaya başladı. tavsiye üzerine şazmazda baya bir usta gezdim ama hep onu sök şunu tak deneme usulu ustalar şanslarına değiştirdikleri parça tutarsa onlardan iyi usta yok.sonunda yine tafsiye üzerine serçal opel gittim. cevat usta ve mesut ustayla tanıştık en önemlisi arızalara mantıklı yaklaşımları çok hoşuma gitti,leb demeden lemlebiyi anlıyorlar dükkanıda araç gereç olarak tam donanımlı
iki kez işim düştü ikisindede şunu yapalım bunu değiştirelim demenden sorunun çözdüler.
paylaşmak istedim bilginiz olsun
serçal opel cevat usta
278 58 12