Ankara Reis Oto Opel Servisinin rezilliği 2

mucahitduran

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
16 Ocak 2014
Mesajlar
5,207
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
www.facebook.com
Ynt: Ankara Reis Oto Opel Servisinin rezilliği 2

muratoz link' Alıntı:
Teşekkür ederim Mücahit hocam. Sorunumu kolayca çözen servis Opis oldu.

Bu sorunu çözdükten sonra Reis Oto müşteri ilişkilerine tekrar uğrayıp, durumu anlattım. Hatta parça numarasını kendilerine söyledim. Yedek parçadan sorguladıklarında öyle bir parçanın var olduğunu ve fiyatına kadar doğru olduğunu görünce şaşırdılar. Kendi servislerine hiç güvenimin kalmadığımı ve bir daha asla uğramayacağımı söyledim. Müşteri ilişkileri yetkilisi de bana hak verdi. Ama daha sonra ne arayan var, ne soran var. Bence müşteri kaybetmek ve müşteri memnuniyeti hiç umurlarında bile değil. Sanırım olaya biri gider, birisi gelir olarak bakıyorlar.
Pişkinlik yapmaları ilginç olmuş hocam. Daha ilginç olanı, ben aracımı OPAL'den almıştım. Servis bakım fiyatları uygun olduğu için 15.000'i de 30.000'i de Reis'te yaptırdım bu sene. Servis danışmanı Yakup Bey çok ilgiliydi. Ustaların yanına inmediğim için bilemiyorum. Aracıma her iki seferde de bakım yapıldıktan 1 hafta sonra "memnun kaldınız mı?" şeklinde anketvari bir telefon geliyor. Her ikisinde de memnuniyetimi dile getirdim.

OPAL'de eskiden Mustafa Bey hafif güleryüz gösterirdi artık onda da iş yok somurtuyor :D

OPAL - Aksesuar'da Sedat ve Oktay Bey var. LPG  ve multimedya montajımı onlara yaptırmıştım. Her gittiğimde uğrarım. Sıkılmadan, bıkmadan sorduğum tüm soruları yanıtlıyorlar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

sallierim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
15 Kas 2012
Mesajlar
4,513
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Siteyi ziyaret et
Ynt: Ankara Reis Oto Opel Servisinin rezilliği 2

Opel servisleri müşterilerin 2. araçlarını opel almamalarındaki en önemli etkendir.
 
Üst