ankara mobesa radarlar kaç mt.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Loganict
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Loganict

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bildiğimiz gibi ankarada mobesalar faaliyete geçdi
bu radarlar kaç metre kala hızımı algılıyor acaba

atamadan gercekten bilen birisi yazarsa sevinirim...

ceza yedikmi yemedikmi bilmiyorum gerçekden :)
50mt. den az çekiyosa yırtdık :)

Tüm ankaralılara geçmiş olsun :D

uzaktan algılıyordur illaki ancak geçerken fotoğraf çektiği için bence 5-10 metredeki hızın önemlidir..

Uzaktan hız tespiti yapıp yakından resmini çekmesi lazım ancak mesafesini bilmiyorum. Bugün konya yolunda toplam 4 defa geçtim radarlardan çoğunluk son 10m kala fren yapmaya başlıyor kimiside 1km kala 50 ye düşürüyor hızını :)

Tamam biz bazı sorumsuz sürücüler şehiriçinde hız sınırlarına uymayarak, kırmızı ışıkta geçerek adeta kendimiz kaşındık. Ama benim asıl merak ettiğim bu teknolojik aletler şehiriçinde konvoy halinde sürat denemeleri yapan devletimin özel plakalı arabalarını da yakalıyabiliyor mu? Yakalayamıyorsa ..........

Kullandıkları radar sisteminin 200 metre mesafesi olması lazım, resmi yaklaşık 5-6 metre kala çekiyorlar. Gece için ise flaşları yok, yani gece çektikleri resimlerde plakanın okunması imkansız.

Bu bilgiler 100% değildir, ceza yerseniz beni sorumlu tutmayın :D

bildiğim kadarıyla menzilleri çok uzun. yol düzse, hava açıksa, vs. 2km uzaktan yakalayabilyor ama peşpeşe en fazla iki aracı aynı anda yakalayabiliyor, üçüncüyü ölçemiyor diye biliyorum. yani ilerlediğiniz şeritte radarla aranızda 2 veya daha çok araç varsa, sizin hızınızı o anda ölçemiyor. kaynağım yok, yanlışsam düzeltin. ;)

Kullandıkları radar sisteminin 200 metre mesafesi olması lazım, resmi yaklaşık 5-6 metre kala çekiyorlar. Gece için ise flaşları yok, yani gece çektikleri resimlerde plakanın okunması imkansız.

Bu bilgiler 100% değildir, ceza yerseniz beni sorumlu tutmayın :D

bir defasında eskişehir yolunda denk geldi, ben 67-68 gibi bir hızla geçerken arkadan c serisi bi mercedes 100-110km hızla gelip geçti ve o geçerken kameranın önündeki 2 aydınlatma direği yandı..

Geri