Ankara için Osram H7 ampül fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0312 341 59 57
0312 341 57 55
iskitler

insallah bulunur yoksa iptal ettir

Allah korusun gittigidiyor.com da zor açılıyoor aşırı yüklenmemi var ne :( millet alışveriş yapıo çok

0312 341 59 57
0312 341 57 55
iskitler

insallah bulunur yoksa iptal ettir

Allah korusun gittigidiyor.com da zor açılıyoor aşırı yüklenmemi var ne :( millet alışveriş yapıo çok

çok teşekkürler. aramamın nedeni kartı bir başkası kullanmasın diye kırıp atmamaları yoksa hiç öyle bir duruma girebileceklerini sanmıyorum bence gözleri gibi bakmışlardır o kredi kartına.. zaten dönem içi harcamalarımı görüyorum internetten en son alış-veriş yapılan orası olduğunu gördüğümde hatırladım ki evet orada unuttum diye. ve hala yapılan bir harcama yok.. iyi oldu bu hafta sonu yüklenmedim işte :)

bu arada night breaker lar cidden iyi aydınlatıyor hacı test ettim onayladım. herkese öneririm. bu hafta sonu iş çok yoğundu zaman bulamadım ama ilk fırsatta aradaki parlaklık farkını iletirim.

edit: kartı aldım . pek fazla bir alış-veriş yapmamış bana 2 takım far verdi oldu bitti:p

Son düzenleme:
mavimsi bir ışık için coolblue almak isteyenler için bauhaus dan geliyor.. çifti ~30 ytl.

gözüme ilişen birşey vardı ki farlardan birinin diğerine göre az ışık vermesi.. meğer biri yanmış direk.. kararmış işte bildiğin..

gittim tekel ticaret e durumu izah ettim ki oradaki Metin bey gayet müsbet bir yaklaşımla nb ampülümü ücretsiz değişti. ilgisi ve türkiye de pek görmeye alışmadığımız bu davranışından dolayı kendisine buradan teşekkürlerimi iletirim.

sizlerde böyle bir sorun ile karşılaşabilirsiniz .. bu yüzden fişinizi saklıyorsunuz değil mi?

yada benim gibi gidin orada kredi kartınızı unutun hayatta akıllarından çıkmazsınız.. :)

Geri