Ankara için Osram H7 ampül fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki xenon takmak yerine bunu tavsiye edermsnz xenon fiyatları iice düştü bu ampüllerde nerdeyse xenon parasına denk geliyo...

peki xenon takmak yerine bunu tavsiye edermsnz xenon fiyatları iice düştü bu ampüllerde nerdeyse xenon parasına denk geliyo...

aydınlatması normal ampullere göre daha fazla diyebilirim ama xenon farın yerini tutmaz

eyw... xenonlar 150 milyona düşmüş artık :)
xenon da beyaz ışık için kaç k almak lazım ???

eyw... xenonlar 150 milyona düşmüş artık :)
xenon da beyaz ışık için kaç k almak lazım ???

6000K oldukça yeterli

teşekkürler cvplar için....

xenon icin once mercekli far olması daha iyi ki bir angel far takımı alman icap ediyor sonra takıyorsun xenon kiti yani en ucuzu 400 ytl ye patlar iscilik falan 450 rahat gider. ha yok o kadar fazla masraf yapmam dersen 30 ytl lik bir night breaker sanırım benim gibi senin de işini görür. çünkü saydım ve baktım ki yılda 1-2 defa anca gece yolculuğu yaparım ki onun dışında hep şehir icindeyim..bana n.b yeter belki sanada..

ha ama iddadır yok sayısaldır yılda bir oynarken para vurursa o kucuk birşey o zaman gider hemen taktırırım tabi.. şuan icin bana ölü yatırım bu xenon

halojen farlar içinde en iyisi niht breaker

yüzde 10 daha beyaz yüzde 90 daha ileriyi gösteriyo

nasılmı ileriyi parıl parıl yapmıyor ama eski ampulumde ilerdeki 5 arabanın stoplarını parlatıyorsa bu ampulde ilerdeki 10 aracn stopalra azda olsa ışık vurup parlatıyo :)

xenon olmassa nightbreaker hiçbirşkilde xenonun yerini tutmaz ama halojenler arasında en iyisi

Halojen

Arkadaşlar Bu Nightbreaker Kisa Farlardami Ideal Uzunlardami

Geri