Ankara için Osram H7 ampül fiyatları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kısalara nightbreaker uzunlara philips taksak nasıl olur ?

yani aslında soru şu philips ve nightbreaker ı kısada kullanmış gibisin.. aradaki fark nedir ?

şöyle söyliyim almaya karar verdiğimde tanıdığım sayesinde inceleme takıp deneme şansım oldu fakat tavsiyesi üzerine ampulden vazgeçip xenon olarak anında fikrimi değiştirdim ve taktırdım benim uzunlar h1 olduğu için uzunlara nightbreaker dedim philips xtreme h1 olarak malesef yoktu sadece h7 ve h4 vardı olsaydı eğer tabiki philips ilk seçeneğim olurdu aydınlatma olarak normal aracın üstünde gelen ampulden daha iyi aydınlatıyor

Philips'in fiyatınada dikkat etmek lazım. Tanesi 50 civarıydı ama şimdi ne oldu bilmiyorum...

Philips'in fiyatınada dikkat etmek lazım. Tanesi 50 civarıydı ama şimdi ne oldu bilmiyorum...
bir çifti 60 ytl philips xtreme power tanesi dediğin sadece tek ampul mü?

hımm işin içine optimizasyonu sokarsak sanırım fiyatına göre NB ler daha bir optimum seçenek. philips ler her yerde olduğu gibi uçmuş.. çiftine 60 ytl verdikten sonra e-bay da xenon kit kargosu dahil 67 $ .. hatta durun hemen link ini vereyim de işkembeden atıyor olmayayım.. çok getirirsek kargo da indirim sağlamış bile oluruz çünkü kitin fiyatı 19 $ civarı kargosu 50 $ civarı ..5 kişi alsak kişi başı 10 $ kargo ücreti öderiz !

buyrun
link

az önce bi bakayım dedim otopolden fiyatlara 86 ytl yazıyordu çok şaşırdım fiyatlara çünkü bende sorduğumda bi başka yerden 60 ytl fiyat almıştım

az önce bi bakayım dedim otopolden fiyatlara 86 ytl yazıyordu çok şaşırdım fiyatlara çünkü bende sorduğumda bi başka yerden 60 ytl fiyat almıştım

neyin fiyatı bu hacı ? night breaker ın mı??.. öyle ise o adam kazıkçı değil akıl hastasıdır.

Yawww bende osram cool blue H3+H7+park ampulleri 40 YTL gelin benden alıııınnnn :) Sadece 1 hafta kullandııııııımmmmmmmm.Evde duruyolar öyle yawwwww....

bu ampüller ne renk ışık veriyo beyaz mı ????

Philips xtrem power
Alıntıdır

Geri