Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar aracıma prins marka valve care sistemli lpg taktırmak istiyorum. Aracım Astra J 1.6 115bg. Ankarada bu işi en iyi yapacak yer neresidir?
Saygılar
Arkadaşlar aracıma prins marka valve care sistemli lpg taktırmak istiyorum. Aracım Astra J 1.6 115bg. Ankarada bu işi en iyi yapacak yer neresidir?
Saygılar
ben kiti taktırmak için araştırırken bana ankara için ahmet özbek'i tavsiye ettiler..opel servisiymiş..kendisiyle telefonda görüşmüştüm,çekincelerimi ilettim,hepsine cevap verdi..netten bul telini konuş derim..saygılar..
ben kiti taktırmak için araştırırken bana ankara için ahmet özbek'i tavsiye ettiler..opel servisiymiş..kendisiyle telefonda görüşmüştüm,çekincelerimi ilettim,hepsine cevap verdi..netten bul telini konuş derim..saygılar..
cevap için çok teşekkür ederim. lakin önerdiğiniz o yer hakkında forumlarda iyi şeyler okumadığım için açıkca çekiniyorum;bir kere içime kurt düştü. Kayra otogazı çok övüyorlar. bakalım kısmet şu anda taktırıp taktırmamak arasında gidip geliyorum.