Ankara Dikkat- RADAR

Evet bugün gördüm ben de foruma yazacaktım. Geliş ve gidiş mevkiinde iki tarafa da koymuşlar, adamın biri vinç ile yukarıya çıkmış bağlantılarını yapıyordu. Bundan sonra o yolu kullananlar dikkatli olsunlar. Yaklaşımda 1km'ye kadar alabiliyormuş bu kameralar, nereye odaklarını bilmiyorum ama dikkat etmek lazım.

Ayrıca bugün Gölbaşı'ndan AŞTİ istikametine giderken Atatürk sitesini geçtikten hemen sonraki yokuş inişinde radar vardı. Karşı tarafa da koymuşlardı. O yolu kullananlar da dikkatli olsunlar...

Bu radarı 27 temmuzda Ankara'dan Mersin'e giderken 110 ile yakalandım ama polisin etrafında bir düzine araba olduğundan beni durdurmadılar. Çok dikkat etmek gerek.

Orhan Özdemir faktörü trafikte ağır basmaya başladı yine biz 5 sene çektik Ankaradakilere Allah sabır versin.

Yenimahalle İvedik Caddesi Vergi dairesi önü demiş metinde, bizim ev vergi dairesinin karşısında hiç görmedim böyle bir uygulama. Zaten o yolda hız yapılamaz, sıra sıra trafik ışıkları var. O yola radar koymak mantıksızlık olur.

duzeltilmesi gereken o kadar seyi duzeltmek yerine hergun eski koye yeni adet geliyor...belirli kisilerin hizli arac kullanmaktan muaf tutulmasini anlamiyorum.ben de ozel surus egitimi aldim,hem de 3 ay hem de 60 saat...nasi az masrafli kaza yapabileceginiz bile anlatiliyor.. sertifika da var..bana da hak versinler..:mad::mad::mad:

Savaş abiye katılıyorum düşüncelerinde, ilave olarakda bence her kavşağa ve her ana artere kameralar ve radarlar yerleştirilmeli. sadece araçlar için değil genel asayiş içinde kullanılabilir. insanımız bir süre sonra korkusundan düzene uymak zorunda kalacaklar. üstelik karşılıklı diyaloğa hiç girmeden adresine resimle birlikte ceza makbuzunu göndereceksin itirazda edemeyecek:D

Bu ülkede benim bir türlü anlamadığım, mantığımın almadığı bazı hususlar var. Ülkeyi şimdiye kadar yönetenler mümkün mertebe halkın seviyesine inememiş. Vatandaş gibi yaşamadıkları için vatandaşın sorunlarından dolayısyla ülkenin sorunlarından bir haberler. Ara sıra da olsa toplu taşıma aracını kullanmayan bir siyasi ulaştırma bakanlığı yapamaz, karayollarında kendi özel aracı ile yolculuk yapmayan bir bakan veya başbakan kendi döneminde yapılan yollar hakkında abartılı reklam yapamaz, bizlerin zamanım değerli diye kendisinin ve konvoyunun 150-160 km ile gittiği yollarda vatandaşını senin vaktin bol sen en fazla 50 km ile git diye aşağılayamaz, kısaca yumurtadan çıkıp da kabuğunu beğenmeyenler ülke falan yönetemezler, yönetirlerse de işte ancak böyle yönetirler.

Ankara çevre yolu İvedik çıkışında radar gördüm bugün, duyrulur...

sımdıgelırkende samsun yolunda vardı duyurulur:d

Eskişehir yolunda bugun kamera sistemini kuruyorlardı.İnanın sinir olmaya başladım.Bundan sonra hergün eskişehir yolundan sincana gidecegim.50 km hız sınırı var.Ama inanın kimse (ben hariç) uymuyor.

Geri