Ankara Dikkat- RADAR

viper&viper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evt Eskişehir yolunda MOBESE tarzı kameralar yerleştirilmeye başlanmış. İlkini bugün gördüm.

Ümitköy den Ankara istikametine giderken Beytepe köprüsünü hemen geçtikten sonra yeni bir üst geçit yapmışlar. Aslında üst geçit değilde yol tabelaları var, tabelaların hemen altında kamereları da koymuşlar hem geliş hem gidiş istikametinde

Ama henüz aktif değiller sanırım

Evet bugün gördüm ben de foruma yazacaktım. Geliş ve gidiş mevkiinde iki tarafa da koymuşlar, adamın biri vinç ile yukarıya çıkmış bağlantılarını yapıyordu. Bundan sonra o yolu kullananlar dikkatli olsunlar. Yaklaşımda 1km'ye kadar alabiliyormuş bu kameralar, nereye odaklarını bilmiyorum ama dikkat etmek lazım.

Ayrıca bugün Gölbaşı'ndan AŞTİ istikametine giderken Atatürk sitesini geçtikten hemen sonraki yokuş inişinde radar vardı. Karşı tarafa da koymuşlardı. O yolu kullananlar da dikkatli olsunlar...

Abuk subuk bi yere konmasından daha iyi, en azından artık nerede olduğunu biliyoruz. Bir de hız sınırının kaç olduğunu bilsek iyi olur. acab bu radarlar gerçekten 55 e mi kuralacak yoksa ekiplerin eskiden yapmış olduğu gibi 70 kadar oleranslı mı olacak?

Atatürk sitesi inişinde acayip hız yapıyorlar. İnanılır gibi değil. Zaten arabayı boşa atsan 200 görmemen mümkün değil. Radar olması çok güzel olmuş Oh :)

65 diye duydum ama bilemiyorum aslını

sınırları yukseltsler yaa zorla plakamı kapatcam yanı::D yada gece kamerayı sokelım:D

Atatürk sitesi inişinde acayip hız yapıyorlar. İnanılır gibi değil. Zaten arabayı boşa atsan 200 görmemen mümkün değil. Radar olması çok güzel olmuş Oh :)
+1907 aynen katılıyorum insanın ister istemez gazlayası geliyor.:):)

sanırım aynı kameralardan bugün ben kurtuluştaki kavşaktada gördüm .ama ordakiler sadece trafik ışık ihlali içinde olabilir..siz yinede ordada dikkatli olun..

benimde kayaşa giderken kayaştaki ışıklara gelmeden önce bir ışık var o trafik ışığının direğinde gördüm bi kamera fındık kadar büyük bir ihtimal ışık ihlali için koymuşlar

Ben bu önlemleri çok yerinde buluyorum.

Geri