toyo v2 3 senedir sorunsuz kullanıyorum abdülkadir özcan da uygun fiyatlı bulabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş kumholari nerden aldın bu fiyata banada lazım440 liraya dört tane kumho kw 17 205 55 16 aldim.. Muhammet kardes hakliydin sonucta testleri fena degil..sessiz bir teker bakalim yagmur ve karda nasil??? bekliyecegiz...
balgat da nasil tarif edeyim... cetin emecin oradan bahceliye giden yol üzerinde hani sag tarafinda askeriye var ileride sol tarafda lassa var oradan aldim.. yani lassa dan...kardeş kumholari nerden aldın bu fiyata banada lazım
arkadaslar sunu unutmayalım buyuk markaların cektıgı fıyatların yarısına yada daha asagısına super lastıkler var
sıze bır lastık desem kımse almaz petlas SNOWMASTER uretıyor suanda yol tutusu gorsenız arabayı bırakırsınız zemıne okadar kavraması guclu vakumu ınanılmaz
100 kısıye sorsan 2 kısı ancak petlas taktırır
sız markalara degıl surus tecrubesı yasayanlara sorunuz ben oyle yapıyorum..........
bende petlas kullanıyorum. kar birden bastırınca acil almak zorunda kaldım. okulum incekte aracların %90 nında kış lastigi var gecen sene ilk aldıgım gün okulun girş tıkanmıstı herkes yolda kalmıs tepe bayır daldım karın içine çıktım herkes zincir var sanmıs.
bu sene görcez performansını ama tahminimce bayatlamıstır ucuz lastik tedirgin ediyor
birdaha ihtiyacım olursa iki secenegim var
good year ug7 yada lassa snowways era
tşk ederim en kısa zamanda uğrayacağim sen lastiklerden memnunmusun yağmurda felan nasıl fren mesafesi yada ses varmı ?balgat da nasil tarif edeyim... cetin emecin oradan bahceliye giden yol üzerinde hani sag tarafinda askeriye var ileride sol tarafda lassa var oradan aldim.. yani lassa dan...
türkocagi caddesi 50 tel: 2871630