Ankara da kislik lastik...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
toyo v2 3 senedir sorunsuz kullanıyorum abdülkadir özcan da uygun fiyatlı bulabilirsin

440 liraya dört tane kumho kw 17 205 55 16 aldim.. Muhammet kardes hakliydin sonucta testleri fena degil..sessiz bir teker bakalim yagmur ve karda nasil??? bekliyecegiz...
kardeş kumholari nerden aldın bu fiyata banada lazım

kardeş kumholari nerden aldın bu fiyata banada lazım
balgat da nasil tarif edeyim... cetin emecin oradan bahceliye giden yol üzerinde hani sag tarafinda askeriye var ileride sol tarafda lassa var oradan aldim.. yani lassa dan...
türkocagi caddesi 50 tel: 2871630

Ben gecen gun rot baans yaptırdıgım yere sordum pesın 600 lıraya lassa 2009 bandrollu vereyım sana dedı.

Son düzenleme:
BU kumho larda sifir bandrolu...üretim 8/2009 4 tanesi...KUMHO KW 17 205/55/16 sagolsun muhammet kardes verdi fikiri yoksa 650 ye goodyear alacaktim..sonucta kislik teker ve su an memnunum...sesiz güzel yol sathi da iyi..

Son düzenleme:
arkadaslar sunu unutmayalım buyuk markaların cektıgı fıyatların yarısına yada daha asagısına super lastıkler var
sıze bır lastık desem kımse almaz petlas SNOWMASTER uretıyor suanda yol tutusu gorsenız arabayı bırakırsınız zemıne okadar kavraması guclu vakumu ınanılmaz
100 kısıye sorsan 2 kısı ancak petlas taktırır
sız markalara degıl surus tecrubesı yasayanlara sorunuz ben oyle yapıyorum..........

valla ben markalardan çok anlama ama Michelin Kışlık taktırdım 4'üne de, Erzurum'un karında buzunda bi kere kaydırmadı bile:D

arkadaslar sunu unutmayalım buyuk markaların cektıgı fıyatların yarısına yada daha asagısına super lastıkler var
sıze bır lastık desem kımse almaz petlas SNOWMASTER uretıyor suanda yol tutusu gorsenız arabayı bırakırsınız zemıne okadar kavraması guclu vakumu ınanılmaz
100 kısıye sorsan 2 kısı ancak petlas taktırır
sız markalara degıl surus tecrubesı yasayanlara sorunuz ben oyle yapıyorum..........

bende petlas kullanıyorum. kar birden bastırınca acil almak zorunda kaldım. okulum incekte aracların %90 nında kış lastigi var gecen sene ilk aldıgım gün okulun girş tıkanmıstı herkes yolda kalmıs tepe bayır daldım karın içine çıktım herkes zincir var sanmıs.

bu sene görcez performansını ama tahminimce bayatlamıstır ucuz lastik tedirgin ediyor:(

birdaha ihtiyacım olursa iki secenegim var

good year ug7 yada lassa snowways era

bende petlas kullanıyorum. kar birden bastırınca acil almak zorunda kaldım. okulum incekte aracların %90 nında kış lastigi var gecen sene ilk aldıgım gün okulun girş tıkanmıstı herkes yolda kalmıs tepe bayır daldım karın içine çıktım herkes zincir var sanmıs.

bu sene görcez performansını ama tahminimce bayatlamıstır ucuz lastik tedirgin ediyor:(

birdaha ihtiyacım olursa iki secenegim var

good year ug7 yada lassa snowways era

lassa yerine goodyear ug7 iyidir..sonucta almanya adac test birincisi...ben 650 vermek istemedim sonucta fazla yol yapmiyorum 650 ye dikmedeki shellin yanindaki 650 ye veriyordu...

balgat da nasil tarif edeyim... cetin emecin oradan bahceliye giden yol üzerinde hani sag tarafinda askeriye var ileride sol tarafda lassa var oradan aldim.. yani lassa dan...
türkocagi caddesi 50 tel: 2871630
tşk ederim en kısa zamanda uğrayacağim sen lastiklerden memnunmusun yağmurda felan nasıl fren mesafesi yada ses varmı ?

Geri