Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bi aksilik çıkmazsa yarın . Akşam Sedat'la saati kararlaştırıp seni ararım ben.

Onu da karalaştıracağız =)

Arkadaşlar 2 gündür yazamadım kusura bakmayın bende de sağlam fotolar var inş. akşam eve gidince yükleyeceğim.
Bu arada buluşmaya gelen herkese teşekkürler.
Tavan folyosu ne zaman acep?:)

Arkadaşlar 2 gündür yazamadım kusura bakmayın bende de sağlam fotolar var inş. akşam eve gidince yükleyeceğim.
Bu arada buluşmaya gelen herkese teşekkürler.
Tavan folyosu ne zaman acep?:)

Rica ederim canım ne demek :D Her zaman gelirim.

Biraz önce Sedat'la konuştum yarın sabah 9'da gidiyoruz folyoya. Gelde sana da yaptıralım :D

Biraz önce Sedat'la konuştum yarın sabah 9'da gidiyoruz folyoya. Gelde sana da yaptıralım :D[/QUOTE]

Uğur valla çok isterim bende ama benim aracın açılır tavanın havasını kaybeder die yaptırmak istemiyorum:)

Uğur valla çok isterim bende ama benim aracın açılır tavanın havasını kaybeder die yaptırmak istemiyorum:)

Kaybetmez Fatih neden kaybetsin? Aksine imzandaki gibi tavanı açınca daha güzel durur. İstersen müsaitsen gel yarın sende bi bakarsın.

fatih asil acilir tavan olunca daha guzel olur bence. mercedes teki gibi komple acilir cam tavan varmis gibi olur :)

Burak, tavan folyosu konusunda sürekli bir Polyanna modunda, herkesin olsun istiyor :D

ya abi cok guzel gozukuyo ama benim araba siyah oldugu icin yapamiyorum o yuzden arabasi siyah olmayan herkes yapsin istiyorum :)

Geri