Ankara 2 Ağustosta organizasyon istiyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paint biraz yorucu oluyor birde sıcak bi günde gidersek üzerimize kalın kıyafet giyeceğimiz için biraz bunalma durumu olabilir ayrıca önceden sölim giyilen kıyafet merminin etkisini tam olarak almıyor biraz acıtabiliyor yakından mermi yerseniz :D

hadi yaww :) ne zamandır izliyorum bi nasip olmadı İnşallah gidilirde...bende deneme şansı bulurum

bencede paintbool yapalım güzel olur astracılara karşı vectracılar olabilir :) :)

astra vectra birlesip corsa yı eziceksiniz değilmi :(

vectracılar bir olsun corsa ve astracılarda bir olsun oldu:)

paintball da karar kılınsın.eskişehir yolu 28.km gayet güzel bir ortam.fakat rezerveli diyolar.başkan bu işe bi çözüm bulursun inşallah.saygılar...

Denilen yer MTG paintball sa ben oraya gittim. Paintball alanı güzel, üstelik havuzlu bir bahçesi de var.

Ancak sıcak ve mermilerin acıtması konusuna katılıyorum. Mermiler cidden acıtıyor, hatta yakından yerseniz inanılmaz derecede morartıyor.

Paintball yerine karting mi yapsak ?

ama elbiseleri ona göre yapmaları gerekmezmi ? acıtmaması lazım aslında yaw oynayanlardan duyduğum kadarıyla çok zevkli olduğu söyleniyordu ama...o zaman yakından kimse kimseyi vurmasın yasak olsun :) uzak serbest

37.JPG
Burdan inceleyebilirsiniz arkadaşlar... http://www.mtgpaintball.org/

Son düzenleme:
Kendimi çok kaptırdım yanlız :)

Geri