Ankara 2 Ağustosta organizasyon istiyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşalar gördüğüm kadarı ile panitball da ağırlık kazanmış gibi konu peki
bir internet cafeyi kapatım counter oynayalım oda olabilir gibi aslında paitball hiç oynamadım herhalde oynayanımız yok sanırım zevkli olur diye düşünüyorum anket mi açsak?

Sorun diil alışkınım ben, son zamanlarda Nuri dediklerinde de ben bakıyorum. Artık 4 adım var :D

Pardon Buğra.Anlaştık ya sorun yok :-)

Hüseyin abi ,
Ağırlığa göre paint - bowling görünüyor.Paint konusunda daha önce gitmiş yer-mekan bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.Ama paint te hemfikirmiyiz? Küçük bir anket mi yapalım?

bende gelirim büyük ihtimal (:

hüseyin abinin dediği gibi counter da super olur :D

Hüseyin abi ,
Ağırlığa göre paint - bowling görünüyor.Paint konusunda daha önce gitmiş yer-mekan bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.Ama paint te hemfikirmiyiz? Küçük bir anket mi yapalım?
Benim dediğim 2 yer var daha önce gittiğim. Mühye köyündeki yer ve Eskişehir yolundaki yer. Ama benim tavsiyem Eskişehir yolundaki yer.

bowling'den hiç hoşlanmamda ...paintde de varım nee zaman derseniz hazırım...(çünkü hiç yapmadım ve çok özeniyorum :))

1- paint
2- Havuz..derim ben

video kamera da getirecem paint karşılaşmasını çekecem ...hmm ama hem çekip hem adam nasıl vurucam lan doğru ya :) neyse buğraya kamerayı veririm o çeker bende onu vururm head shot alırım :))

arkadaşalar gördüğüm kadarı ile panitball da ağırlık kazanmış gibi konu peki
bir internet cafeyi kapatım counter oynayalım oda olabilir gibi aslında paitball hiç oynamadım herhalde oynayanımız yok sanırım zevkli olur diye düşünüyorum anket mi açsak?

conterda acayip iddalıyım he rakip tanımam okul hayatım onla geçti oo sağlam clan kurardık

Geri