Ankara 2 Ağustosta organizasyon istiyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ankaradayız. yanıyoruz. ve deniz yok. havuz desen iki atla bir zıpla zaten hoop arkadaşım şoparlık yasak derler hemen. yada bi bakmışsın kalabalık. eğlence yok. max eğlence bombalama atlamak.sonra yüzme yarışı desen hepinizi geçerim :)

e bana kalırsa adam akıllı bir aquapark yapalım.. çıkışta da gider bir tesiste yemek yeriz. zahmetsiz ve kepaze olmadan . piknik biraz rezil geçiyor. yok mangal yak yok ona yetiştir bu aç kaldı yok ibo herkesin payını yedi falan :D

detaylandır ciğerim o zaman yok öyle bol keseden atmak derseniz. ahlatlıbeldeki çankaya belediyesinin tesislerini geçince bir aquapark var oraya gideriz. sonrasında ise ahlatlıbel tesislerine dalarız direk. hem saha var maç bile yaparız hemde restoranı gayet güzel ve fiyat da iyi. ve çim ve açık hava ve gürültü yok en önemlisi. yayılalım çimlerde çeşitli biçimlerde diyor şair hüseyin abi....

edit: tesis içinden yiyeceklerimizi paket alıp hemen oturma yerlerinde yine bir piknik havasında geçirebiliriz bu yeme olayını. cunku yemeklerin yapıldığı yerlerin dibinde oturma alanları var. hemen al paketi gel opelim çadırına :) hemde en çok giydirilen restorant ürünü olan içeceği toplu halde hallederiz. çünkü ahlatlıbel e gelmeden hemen önce koca bir migros var ..

Son düzenleme:
İyi güzelde Ahlatlıbel'de pazar günü kalabalığında yer bulmamız çok zor.Kendi kendimize olsak daha iyi gibi.

Maden , Burak'ı sorup duruyordun.Sol baştan 3.

dsc01027r.jpg

bizim gölbaşındaki evin havuzu var var da
ben 1 günlük ankaradayım olmaz:D

belkı suprız yapabılırmm :)

vayy bu resim iyi oldu bak ama diğerleri kim peki

eeee organizasyon ne oldu müdürler e hadi...

vayy bu resim iyi oldu bak ama diğerleri kim peki

dsc01027r.jpg

Soldan Mehmet Abi, Sercan, ben, Deniz, Uğur, Burak, Yunus, Selim Abi

Geri