Android almak ısteyen arkadaslar birleşip fiyat alalım diyorum 1000 1100 tl civarı fiyat alabılırsek taktırmayı düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mmtcopur link' Alıntı:ben şahsen 1+ gb ram android 4 ve üstü model çıkana kadar düşünmüyorum mantıklısıda bu bence
mmtcopur link' Alıntı:ben şahsen 1+ gb ram android 4 ve üstü model çıkana kadar düşünmüyorum mantıklısıda bu bence
dreamofice link' Alıntı:istanbul'da almak ısteyen yok mu arayıp toplu fiyat alalım; mevcut cihaz işlemci açısından cok mu yetersız?
satışa ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi yok ama bazı araçlar için çıktı sanırım yakında astra içinde çıkacaktır. Farkı şudur eski cihaz 512 ram olduğu için adnroid 2.3 ancak kaldırabiliyor. Ama 1gb va üstü ram olsa android 4.3'e kadar yetebilir farkıda teknolojisi daha yeni daha akıcı menü daha hızlı daha fazla program desteklemesi daha daha dahadreamofice link' Alıntı:ne zaman satışa çıkar bu cihaz peki mantıklı olan buysa ben de beklerim,ne farkı var bu cihazın?