Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende 2001 model astra edition var onda yok bizdemi programla ayar yaptırcaz yoksa şu anahtarla ayarlama oluyomu, yada nasıl oluyo bilen varsa yazarsa sevinirim.
bende 2001 model astra edition var onda yok bizdemi programla ayar yaptırcaz yoksa şu anahtarla ayarlama oluyomu, yada nasıl oluyo bilen varsa yazarsa sevinirim.
bende 2000edition var orijinalinde yok cam kapatma
ancak cenmax alarm taktırırken 2.kilitlemede camlar kapansın dedim sunroof la beraber kapanıyor simdi
bende 2000edition var orijinalinde yok cam kapatma
ancak cenmax alarm taktırırken 2.kilitlemede camlar kapansın dedim sunroof la beraber kapanıyor simdi
yaw benim aracta bu iş olmuyor..
tch 2 e hangi ayarları giriliyor.. bizim afyonda yetkili yok
özel servisde ise tech 2 yi detaylı olarak kullanabilen de yok
kesin vardir benim eski 94 model vectra a cdx de bile vardi..sadece kapatiyordu ama zafide hem aciyor hem kapatiyor sende serviste ücretsiz halleddirebilirsin..
kardes benim bildiğim immo her zaman devrede zaten sen çift kilitlediğinde cam modülü ve içerden kapıların açılmaması devreye giriyor... istersen kapıları aç anahtarın içindeki çipi çıkar dene araba çalışmaz çünkü immo hep devrededir zaten devreden çıkarma söz konusu olmaz o zaman çok daha kolay çalınırdı...