Anahtardan Cam Kapatma....!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizim arabada malzemeden çalmışlar :D

bende 2001 model astra edition var onda yok bizdemi programla ayar yaptırcaz yoksa şu anahtarla ayarlama oluyomu, yada nasıl oluyo bilen varsa yazarsa sevinirim.

bende 2001 model astra edition var onda yok bizdemi programla ayar yaptırcaz yoksa şu anahtarla ayarlama oluyomu, yada nasıl oluyo bilen varsa yazarsa sevinirim.

bende 2000edition var orijinalinde yok cam kapatma
ancak cenmax alarm taktırırken 2.kilitlemede camlar kapansın dedim sunroof la beraber kapanıyor simdi

astra f nin programına bi baktırsam mı acaba. ,,var mıdır?

camlar elektrikli ise her araca olur. çünkü bu iş kullanılan devrelere ve programlamaya bağlı birşey

bende 2000edition var orijinalinde yok cam kapatma
ancak cenmax alarm taktırırken 2.kilitlemede camlar kapansın dedim sunroof la beraber kapanıyor simdi

sen alarm taktırmışsın ama bende orjinalinde var ama programla çalışıyo zannettim.

yaw benim aracta bu iş olmuyor..
tch 2 e hangi ayarları giriliyor.. bizim afyonda yetkili yok
özel servisde ise tech 2 yi detaylı olarak kullanabilen de yok

bende astra h cdti sport var denedim herseyi olmuyor servise sorayim bakalim
kesin vardir benim eski 94 model vectra a cdx de bile vardi..sadece kapatiyordu ama zafide hem aciyor hem kapatiyor sende serviste ücretsiz halleddirebilirsin..

benim astra g elegance aracımda uzun basmaya bile gerek yok 2 kere tıklandığı anda immo ile cam modülü dewreye giriyo ayıptır soylemesı :)
kardes benim bildiğim immo her zaman devrede zaten sen çift kilitlediğinde cam modülü ve içerden kapıların açılmaması devreye giriyor... istersen kapıları aç anahtarın içindeki çipi çıkar dene araba çalışmaz çünkü immo hep devrededir zaten devreden çıkarma söz konusu olmaz o zaman çok daha kolay çalınırdı...

Geri