Anahtardan Cam Kapatma....!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aras
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aras

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim araba 2001 vectra 1.6 elegance camları anahtardan kapanmıyordu 2 gün önce özel bir servise gitmiştim orda sordum programlanabilirmi diye olmaz dedi usta sonra biraz tech 2 yi kurcaladı ve çok basit bir şekilde halletti şu an anahtara 2 defa kitledikten sonra basılı tutuyorum ve camlar kapanıyor yaptırmak isteyenlerin dikkatine......

doğrudur olmayanlar faydalanır belki.........

kardeş bu özellik normalde olması lazım die biliyorum bendede 2001 vectra var ve anahtarı kapatırken tuşa basılı tutunca camları kapatıyor ama açmaya basılı tutunca açmıyor dedemde vectra c 2007 model var onda hem cam açma hemde cam kapama oluyor tuşlardan basılı tutunca.

valla ilginç ama bu benim 3. vectra 2000 gl 2001 comfot ve 2001 elegance hiçbirinde kapanmıyordu taki cihazdan ayarlatana kadar neyse demekki verdı bir sorun.....

akü ile de alakalı olabilir
akü kutupbaslarını söktukten sonra camlar bendede kapanmamıstı
camlara uzun süre basıp programlanıyor diye biliyorum (en azından bende bu sekılde oldu)
belki sendede boyle olmustur

benim astra g elegance aracımda uzun basmaya bile gerek yok 2 kere tıklandığı anda immo ile cam modülü dewreye giriyo ayıptır soylemesı :)

bende astra h cdti sport var denedim herseyi olmuyor servise sorayim bakalim

Vectra a larda varmı bu özellik.
Birde elektrikli cam olması şart mı ?

2005 sonrası corsa c lerde kumandadan 2005 öncesi corsalarda anahtarı kapıya takıp kapatma yönünde tutunca oluyor.

Vectra a larda varmı bu özellik.
Birde elektrikli cam olması şart mı ?

e herhalde yani elektrikli cam gerekiyor.:D
benim vectra A da var bu özellik. nasıl programlandı bilmiyorum ama benimki tek kitlemede kapatıyor camları.

Geri