anahtar tanıtma servis ücreti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halilmete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim olayı anlatayım isterseniz: (Forumun başka bir başlığında yazmıştım) Anahtarı takınca "üzerinde kilit simgesi olan araba" şeklindeki ışık yanıp sönmeye başlıyordu ve araç kesinlikle çalışmıyordu, aküsü tamamen bitmiş gibi marş hiç basmıyordu. Anahtarı çıkarıp tekrar takınca bazen hemen düzeliyordu bazense 5-10 dk. sonra düzeliyordu. Servisteki ustanın dediğine göre araba anahtarını manyetik alan yayan cihazların -cep tlf., TV, gibi- yanında bulundurmanın sonucunda böyle olurmuş. Bana araba anahtarınızı böyle cihazlardan uzakta bulundurun yanına yaklaştırmayın dedi. Sizde de benzer durum var mı acaba? Çünkü ister istemez birkaç kere cep telefonumla yanyana geldi ve 24 saat sonra aynı arıza tekrar nüksetti. Bu kadar hassas mıdır bu anahtarlar.
ben anahtarımı telefonumu hayatta cebime koyamam. yaz mevsiminde zaten sıcak olan havalarda ceplerimde hiç bir şey taşıyamam çok rahatsız eder. cüzdanım,araba anahtarım ve cep telefonum herdaim elimdedir. hatta evde yatarken telefon ile anahtar yine dip dibe dururlar gece boyunca.
bugune kadar 3 araç değiştirdim hepsinde de aynı kullandım. anahtarlara birşey olmadı. bence sıkıntı servis elemanında. sorunu bilmediği için ce kodlamayla çözdüğü için bence sallamış.

Doğru, ben de bunu gözlemliyorum. Hem de eski arabamın anahtarında hiç böyle bir sorun yaşamazdım.

Yetkili servis faturasız iş-işlem yapmaz bildiğim, o para oradaki elemanın cebine inmiştir kanımca.

Kim ne derse desin bursa da ki opel servisleri berbat ötesi. İtiraz eden biri varsa başımdan geçenleri anlatayım.

1- Bakımda araca fazla yağ konması ve motorun bu fazla yağı sağdan soldan sızdırması (uzun uzun yazmıyorum daha çok sinir olmamak için)

2- Kaskodan 1500 tl karşılığı değişen arka kapının yerine tam oturmaması.

3- Hava kontrol düğme değişimine 500 tl istemeleri.

Dikkatli olun. Bursa Neskar 'a yaklaşmayın. Ciddi söylüyorum opel almayın bursadaysanız ford alın ne bileyim gidin istanbuldan alın ama bu neskar a yaklaşmayın. Tek sorun yaşayan da ben değilim.

Geri