Amortisör Takozunun üzerindeki kapak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karabek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim yeni aldığım Astra F'de de bir tanesi kaybolmuş, sağolsun eski sahibi oraya bir hidrolik yağı kutusunun kapağını monte etmiş, araç kırmızı, kapak da kırmızı olunca çok dikkati çekmiyor, hatta diğerini de takım olsun diye hidrolik yağı kutusu kapağı ile değiştirmeyi düşünüyorum :)

Benim yeni aldığım Astra F'de de bir tanesi kaybolmuş, sağolsun eski sahibi oraya bir hidrolik yağı kutusunun kapağını monte etmiş, araç kırmızı, kapak da kırmızı olunca çok dikkati çekmiyor, hatta diğerini de takım olsun diye hidrolik yağı kutusu kapağı ile değiştirmeyi düşünüyorum :)

Yokluklar icatların anasıdır diye boşuna dememiş atalar abim :rakir:

Ankarada bi arkadaşım var bak bana hurdacilardan dedim iki gundur telefonlara bakmıyor bu kapak beni arkadasimdan da etti ne parcaymis

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında burada asıl sorun bu plastik malzemelerin gerektiği kadar önem verilmemesinden başka bir şey değil. O kapak orada olma aması vidanın sudan nemden etkilenmemesi ve sökülmesi gerektiğinde rahat bir şekilde sökülmesi için var. Ama ülkemizde bizim ustaların temel sorunu da malzeme artırması sök ama takma...

En nefret ettiğim şey bu. Bi dükkanda hani radiator fanı çalışırken titremeyi azaltsın diye radiator altında lastik iki parça oluyor ya, yerde ondan gördüm. Bu ne geziyor yerde dedim, usta "bilmem o nerden gelmiş ki" dedi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En nefret ettiğim şey bu. Bi dükkanda hani radiator fanı çalışırken titremeyi azaltsın diye radiator altında lastik iki parça oluyor ya, yerde ondan gördüm. Bu ne geziyor yerde dedim, usta "bilmem o nerden gelmiş ki" dedi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyur buradan yak. Aslında o parça adamın görün de hiç gibi durmasında karşın sarsıntıyı alıyor ve radyatör kırılmıyor ve ses yapmıyor. Tabi adam bunu bir bilse.

Buldum parçaları arkadaş ankarada buldu kargo yapacak

uploadfromtaptalk1439197341972.webpuploadfromtaptalk1439197365586.webp

Geri