Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antalya'da TÜV işleri fazla sıkı olmayabilir, ben İzmir'de TÜV muayenesi yaptırıyorum, araçta tespit edilenler iğneden ipliğe ne varsa forma yazıyorlar. Egzos çıkışı eğri diye krom uç taktırmıştım, orijinal çıkıştan daha geniş olduğu için her seferinde hafif kusur olarak kayda geçiyorlar .
Antalya'da TÜV işleri fazla sıkı olmayabilir, ben İzmir'de TÜV muayenesi yaptırıyorum, araçta tespit edilenler iğneden ipliğe ne varsa forma yazıyorlar. Egzos çıkışı eğri diye krom uç taktırmıştım, orijinal çıkıştan daha geniş olduğu için her seferinde hafif kusur olarak kayda geçiyorlar .
yo buradada aracın altına girip heryerine bakıyorlar inceliyorlar ama bir halttan anladıkları yok her girişimde sağ hüzmeli far hatalı demekten başka kusur bulunmuyor onu bile doğru ölçtüklerinden şüpheliyim
benim vectra b de de sağ önden geliyor luk luk sesi.ön amortisörler(gm) ve takozlar (bu takozlarında orjinali yok galiba) değişti hala ses geliyor. amortisör kulesinden (kimi çanağı diyor) olabilir mi?